Kerem Aktürkoğlu hayatının şokunu yaşadı! Tüm planlar altüst oldu

Son dakika Galatasaray haberleri… Kerem Aktürkoğlu transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı! Galatasaray'ın astronomik bir bedelle satmayı planladığı Kerem Aktürkoğlu, Lyon tarafından beğenilmedi. Beşiktaş derbisi, Barcelona maçları ve Portekiz karşılaşmasında tribünden takip edilen futbolcu, Lyon Şef Scout Bruno Cheyrou'dan ret yedi.

Galatasaray'ın kulüp rekoru kırarak satmayı düşündüğü Kerem Aktürkoğlu'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kerem Aktürkoğlu, Fransız devi Lyon'dan ret yedi.

LYON ŞEF SCOUT'UNU GÖNDERMİŞTİ

Lyon, Kerem Aktürkoğlu'nu izlemek üzere Beşiktaş derbisi, Barcelona maçları ve Portekiz karşılaşmasına şef scout Bruno Cheyrou'yu gönderdi. Cheyrou söz konusu karşılaşmalarda Kerem Aktürkoğlu'nu mercek altına aldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU RET YEDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Bruno Cheyrou, Kerem Aktürkoğlu hakkında olumsuz rapor verdi. Galatasaray'da Luis Campos'un '35 milyon euronun altındaki rakamlarla ilgilenmeyin' dediği Kerem Aktürkoğlu'nda yaşanan bu gelişme Sarı-Kırmızılıları şaşırttı. Atletico Madrid'in 23 yaşındaki futbolcu için daha önce 14 milyon euroluk teklif yaptığı iddia edilmişti.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 11 gol, 9 asistlik performans sergiledi. Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Marcao krizi! Galatasaraylılar sosyal medyada ayaklandı, açıklama geldi

Sacha Boey İngiltere'de gündem oldu: Rezil, utanç verici!

Anastasios Bakasetas için çılgın rakam! Transfer rekoru geliyor