Kerem Aktürkoğlu gözünü Beşiktaş'a dikti

Gözünü pazar günkü derbiye çeviren Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe derbisinde attığı golden sonra bu sezon Beşiktaş'a karşı da boş geçmemenin hesaplarını yapıyor.

Fanatik

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Karagümrük maçında 3-1'den gelip skoru 3-3'e getirmelerinin şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu dile getirdi.

"Kazanabilseydik çok daha güzel olacaktı" diyen Milli futbolcu, "Taraftarımıza teşekkür ederiz, bizi sonuna kadar desteklediler. Tabii ki üzüldük ama önemli olan bu maçlardan yenilgiyle ayrılmamak. Böyle şeyler olabiliyor. Yolumuz uzun. Daha önümüzde önemli maçlar var. Her şey yine bizim elimizde. İnşallah önümüzdeki maçlarda böyle kazalar olmayacak. Taraftarımızla birlikte şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" açıklamasını yaptı.

GÖZÜ BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE

Sezonun son haftaları yaklaştıkça form grafiğini yükselten Kerem'in, son 3 lig sınavında 2 golü ve 4 asisti bulunuyor. Gözünü pazar günkü dev mücadeleye çeviren 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Fenerbahçe derbisinde attığı golden sonra bu sezon Beşiktaş'a karşı da boş geçmemenin hesaplarını yapıyor.