Kerem Aktürkoğlu, Fransa'da manşetlerde: Tıpkı Franck Ribery gibi

Bu sezon oynadığı futbolla kendisini hayran bırakan Kerem Aktürkoğlu, Farnsızların da gözünden kaçmadı. Genç futbolcu için L'Equipe gazetesi Ribery benzetmesi yapıldı.

Sporx

Kerem Aktürkoğlu, herkesin dilinde. Özellikle Barcelona maçlarında gösterdiği performansla dikkatlerini üstüne çeken Kerem için Fransız basını da kayıtsız kalamadı.

Fransız basınından L'Equipe, yıldız oyuncu hakkında detaylı bilgiler sunan bir habere imza attı.

Neymar derbeder oldu! Fransa'da herkes bu iddiayı konuşuyor

HİKAYESİ İZMİT DEPREMİYLE BAŞLIYOR

Haberde, "1999 yılında İzmit'teki yıkıcı depremden sağ kurtulan Kerem Aktürkoğlu, Türkiye'nin Portekiz karşısında en büyük umudu. 1999 yılında onu sağ salim ailesine kavuşturan dedesi, aynı zamanda Galatasaray'a da büyük bir oyuncu kazandırmış olabilir." ifadelerine yer verildi.

Pedri'nin Galatasaray şaşkınlığı: Hayatımda böyle bir şey görmedim

HARRY POTTER'LI GOL SEVİNCİ

Gazete, Aktürkoğlu'nun yaptığı gol sevincinden ise "İstanbul'u kendine aşık eden Kerem Aktürkoğlu, gol sevinçlerinde sihirli bir değneği varmış gibi davranarak çok sevdiği 'Harry Potter' filmine göndermede bulunuyor. Harry Potter da tıpkı Kerem gibi Voldemort'a karşı hayatta kalmayı başarmıştı." şeklinde bahsetti.

Gedson Fernandes iddialı: Geri dönmek istiyorum

RIBERY BENZETMESİ

Kerem'in, 3. lig ekibi 24Erzincanspor'dan transfer edildiğine dikkat çeken gazete, "23 yaşındaki sağ ayaklı oyuncu, 2020 Eylül ayında Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim tarafından keşfedilmeden önce 3. lig ekibi Erzincanspor'da forma giyiyordu. Tıpkı Galatasaray'a Fransa 3. ligden transfer olup bütün dünyaya adını duyuran Franck Ribery gibi." ifadelerini kullandı.

Dick Advocaat sportif direktör olarak geri dönüyor!

XAVI'Yİ HAYRAN BIRAKTI

Haberde ayrıca Kerem'in, Barcelona Teknik Direktörü Xavi'yi hayran bırakmasından da bahsedildi. Haberin son kısmında Xavi'nin Kerem için söylediği, "Onu durdurmak için planlar yaptık. Açık ara takımının en iyi oyuncusu. İnanılmaz bir hücum silahı." ifadelerine yer verildi.

Fatih Terim "kumaşı çok iyi" demişti, Emre Belözoğlu fırsatı kaçırmadı