Kerem Aktürkoğlu Avrupa devine gidiyor! Bitti bu iş: Rekor kırdı

Kerem Aktürkoğlu'nu astronomik bedelle satmaya hazırlanan Galatasaray'a beklediği teklif geldi. Alman devi, genç yıldız için inanılmaz rakamı gözden çıkardı. Kerem Aktürkoğlu yeni sezonda Avrupa hayaline kavuşuyor. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

aksam.com.tr

Bu sezon bir başka seviyeye çıkan ve dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a Avrupa'dan teklif yağıyor. Cim-Bom milli futbolcu için en az 20 milyon euro bonservis bekliyor. Kerem Aktürkoğlu için en ısrarcı kulüp Marsilya'ydı. Lâkin yıldız futbolcunun aklını başka bir dev kulübün çeldiği belirtildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU BUNDESLIGA DEVİNİ İSTİYOR

23 yaşındaki genç futbolcu kendisine talip olan kulüpler arasından Borussia Dortmund'u seçti. Kerem Aktürkoğlu, Alman ekibinde kendisini daha çok geliştireceğini düşünüyor.

Bundesliga temsilcisi yeni yapılanmaya gitme kararı almış ve takımın başına Edin Terzic'i getirmişti. Çiçeği burnunda teknik direktör, Kerem Aktürkoğlu'nun ısrarla kadroya katılmasını istiyor.

Borussia Dormund bonservis bedeli olarak 20 milyon euroya kadar yükseldi. Sarı-kırmızılılar resmî teklifi bekliyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. 23 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray'da 52 resmi maçın 46'sında ilk 11'de yer aldı. Milli yıldız, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu.