Kendisi gitti, raporu kaldı! İsmail Kartal'dan flaş talep: Miguel Crespo ve Miha Zajc...

Fenerbahçe'ye veda eden İsmail Kartal'ın yönetime sunduğu transfer raporunun detayları ortaya çıktı. İsmail Kartal'a göre Miguel Crespo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Arda Güler'li orta saha rotasyonu çok iyi fakat bu isimlerden farklı olarak kadroda tipik bir 6 numaranın varlığı elzem.

Fenerbahçe'deki görevi resmen sona eren teknik direktör İsmail Kartal, başkan Ali Koç'a sunacağı raporu hazırladı. Gelecek sezona dair fikir ve önerilerini istatistiklerle anlatan Kartal, raporda özellikle santrfor, sol ön, 6 numara ve ikinci kaleci alınması yönünde görüş bildirdi. İşte Kartal'ın 4 maddede transfer raporu...

Alexander Sörloth'a niyet, kime kısmet! Takım arkadaşı Fenerbahçe'ye

SANTRAFOR: SERDAR DURSUN'LA DEVAM; ALEXANDER SÖRLOTH...

Fanatik'te yer alan habere göre İsmail Kartal, Serdar Dursun'un yeni sezonda mutlaka takımda tutulmasını vurguladı. Bununla tecrübeli ve yıldız bir santrforun transfer edilmesi gerektiğini de anlattı. Sörloth için çalışmalar hızlandı.

ORTA SAHA: MIGUEL CRESPO, MUHA ZAJC, MERT HAKAN YANDAŞ, ARDA GÜLER...

Crespo, Zajc, Mert ve Arda rotasyonunun orta alanda çok iyi olduğunu yazan Kartal, bu oyunculardan farklı olarak kadroda tipik bir 6 numaranın bulunmasının hayli önemli olduğunu kaydetti.

Jorge Jesus'u bekleyen tehlike! "Önemli bir konu" dedi ve uyardı

SAVUNMA: FERDİ KADIOĞLU VE BRIGHT OSAYI-SAMUEL...

İsmail Kartal'ın, Ferdi Kadıoğlu ve Osayi-Samuel'in bek performanslarının altını çizerek bu bölgelere yapılacak takviyelerin, bu oyuncuların önünü kapatmamasına dikkat edilmesinin kritik olduğunu raporuna ekledi.

KALECİ: ALTAY BAYINDIR'I YEDEKLEMEK ŞART

Kartal, Altay'ın sakatlanma ihtimaline karşılık ikinci kaleci, maça göre özellikle deplasmanlarda skor değiştirebilecek bir kanat oyuncusunun takviye edilmesinin doğru olacağını belirtti.

Oğulcan Çağlayan'ın akıbeti belli oldu! Galatasaraylı taraftarların beklediği gelişme...