Kenan Koçak'tan Milli Takıma büyük kıyak! ‘Yeni Burak Yılmaz' geliyor

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, Zeki Amdouni'yi milli takımımıza kazandırmak için kolları sıvadı. Kenan Koçak ve bazı milli takım yetkilileri, Zeki Amdouni'nin forma giydiği Lausanne-Sport'un maçını tribünde takip etti. Fiziksel özellikleri ve bitiriciliğiyle Burak Yılmaz yakıştırmaları yapılan 21 yaşındaki golcünün yapacağı milli takım tercihi ise şimdiden merak konusu oldu.

Kenan Koçak, A Milli Futbol Takımımıza flaş bir ismi kazandırmaya hazırlanıyor. Milli Takımımızın Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, Zeki Amdouni'yi ikna turlarına başladı. Koçak, milli takımdan bazı yetkililerle Zeki Amdouni'yi izlemeye İsviçre'ye gitti. Oyun tarzı ile Burak Yılmaz'a benzetilen 21 yaşındaki Amdouni, bu sezon gösterdiği müthiş performansla dikkat çekiyor.

'YENİ BURAK YILMAZ' KENAN KOÇAK'I MEST ETTİ

Lausanne Sport'un Lugano'yu 4-1 mağlup ettiği maçta Mohamed Zeki Amdouni, 2 gol ile öne çıkan isim oldu. 21 yaşındaki forvet; bu sezon takımı Lausanne Sport ile çıktığı 33 maçta 15 gol atmayı başardı.

ZEKİ AMDOUNİ'DEN MİLLÎ TAKIM CEVABI

Lausanne Sport'un golcüsü, A Millî Takımımız tarafından takip edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Performansının takdir edilmesi olarak tanımladığı durumdan memnuniyetini dile getiren Amdouni, "Maçtan önce Türk temsilcilerin tribünlerde olacaklarını duydum. Son zamanlarda yaptıklarımın önemli bir kanıtı olduğunu düşünüyorum. Bu, maçın önüne geçmedi ve normal performansımı sergiledim" dedi. Genç golcü; gelecekte Türkiye forması giyip giymeyeceğine ilişkin soruya ise, "Göreceğiz" şeklinde cevap verdi.

ÜMİT MİLLÎDE FORMA GİYMİŞTİ

Zeki Amdouni, Mart 2021'de Ümit Millî Takımımızın formasını hazırlık maçında giymişti. Sonrasında ise devreye giren İsviçre Ümit Millî Takımında oynama başlayan Amdouni, forma giydiği 8 maçta 6 gol atmayı başardı. Genç oyuncu, A millî takım düzeyindeki tercihini ise henüz yapmadı.

Şenol Güneş sürprizi: Geri dönüyor! Pusuda bekledi bekledi, turnayı gözünden vurdu

Ve Yusuf Yazıcı transferi için resmi açıklama geldi! Trabzonspor'a müthiş para

İsak Vural ve Arda Güler, Fenerbahçe-Shakhtar maçında nasıl oynadı?