Kenan Karaman taraftara seslendi: Gerçek Kenan'ı göreceksiniz!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26. haftasında sahasında Altay'ı konuk etti. Süper Lig'de son haftalarda durağan bir form grafiği çizen siyah-beyazlılar, ligde kalma mücadelesi veren Altay'ı tek golle geçti. Beşiktaş'ın 2 golünün iptal edildiği mücadelede siyah-beyazlılar etkili bir oyun sergiledi. Kartal'da maçın ardından 1 golü iptal edilen ve çokça pozisyondan da yararlanamaya Kenan Karaman açıklamalarda bulundu. Karaman, taraftara seslendi ve ''Gerçek Kenan'ı göreceksiniz'' mesajını iletti.

Aksam.com.tr

Beşiktaş'ın tecrübeli kanat oyuncusu Kenan Karaman, 1-0 kazandıkları Altay maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuştu, taraftarlara seslendi. Yavaş yavaş formuna kavuştuğunu vurgulayan milli oyuncu, ''Beşiktaş taraftarına gerçek performansımı göstereceğim.'' dedi.

Süper Lig 'in 26. haftasında konuk ettiği Altay'ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta, çok iyi ve baskılı oynadıklarını dile getiren Kenan Karaman, yavaş yavaş gerçek formuna kavuştuğunu vurguladı, ''Performansımı golle süsleyebilirdim. Daha fazla golle bitirebilirdik maçı.'' dedi.

Beşiktaş taraftarına seslenen milli oyuncu, ''Son 2 senedir milli takımda da yaptıklarım ortada. Biraz özgüven eksikliği vardı, onun da böyle maçlarla üstüne koyup, Beşiktaş taraftarına gerçek performansımı göstereceğim.'' diye konuştu.