Ahmet Ağaoğlu: Kefal değil piranayız!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olaylı Alanya maçının ardından ağır göndermeler yaptı: “Trabzonspor, güce karşı verilen savaşın sembolü olmuştur. Bulanık suda balık avlamaya çalışanlar dikkatli olsunlar. Kefal avlamaya çalışırken parmaklarını piranalara kaptırırlar.''

AKŞAM

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Spor’a açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, “Ben kendimi dün yaşadıklarım gibi hayatımda hiç görmedim. 62 yaşındayım. 35 yıldır da sporun içinde yöneticilik yapıyorum. Çok gergin bir maçtı, başından sonuna kadar. Bize ‘Yav..., şampiyon olamazsınız. Siz mi şampiyon olacaksınız’ gibi ifadeler kullandılar. Maçın gergin geçeceğini biliyordum ama bu düzeyde beklemiyordum. 2 dakika daha sıkıntı yaşanmasa biz stadı terk edecektik” dedi. 

VURACAK OLSAM VURURDUM!.. 

 Başkan, “Ama tam o arada bir beyefendi arkadan geldi ve ‘Bilmem ne oğlu bilmem neler’ demeye başladı. Patlama noktası da o oldu. Alanya Başkanı, elinde telefonla ‘Abime küfrediyorsun’ diyerek gelmeye başladı. Telefonda da ‘Abim Protokol 2’ yazıyor. Telefonu da suratıma doğru tutuyor, herhalde ağzımdan çıkmasını beklediği şeyler vardı. ‘Vurmaya kalktı’ diyor ama vurmaya kalksam, 20 santimlik mesafede. 62-63 yaşındayız ama gücümüz kuvvetimiz yerinde, vururdum” diye konuştu. 

BİR ŞEYLERİN İÇİNE ÇEKİLDİK

Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Bizi ısrarla bir şeyin içine çekmeye çalıştılar ve başarılı oldular. Camiamızdan ve Türk halkından özür diliyorum. Bize küfreden kişinin kulüp müdürü olduğu ve Başakşehir hayranı olduğu ortaya çıktı. Yapanın, yaptığının yanında kâr kaldığı günler yaşıyoruz. Trabzonspor güce karşı verilen savaşın sembolü olmuş bir kulüptür. Bulanık suda balık avlamaya çalışanlar dikkatli olsunlar. Kefal avlamaya çalışırken parmaklarını piranalara kaptırırlar” yorumunu yaptı.

MHK ÇOK MEMNUN

Ağaoğlu: “Hakemlerin yönetiminden, yönetim tarzından MHK Başkanı memnun. MHK hakemlerin performansından memnunsa ben bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. VAR’ın nerede devreye girip girmediğini de hâlâ anlayabilmiş değiliz.” 

Gerginliğe randevu

TURUNCU-MAVİ YAKIŞMIŞ!

Ahmet Ağaoğlu, “Erol Bulut muhatabım değil. O bir hoca. Turuncu-mavi kıyafeti çok yakışmış. Tekstil yönünden değerlendiriyorum. Teşvik primi filan, bunlar benim konum değil. 1 hafta önce oynadıkları futbolla bizim maçtaki aynı değildi” ifadelerini kullandı. 

Ahmet Ağaoğlu'na koronavirüs cezası yolda

FENERBAHÇE'DE SIKINTI YOKTU!..

Ahmet Ağaoğlu, “Bizim en çok tartıştığımız kulüp Fenerbahçe. Ama Fener maçından önce Sayın Başkan Ali Koç aradı ve ‘Bir şeye ihtiyacınız var mı?’ diye sordu. Bu bir gelenektir, misafirperverliktir. Bizi çok güzel ağırladılar” dedi.

Uğurcan Çakır, riske edilmeyecek