Kazanan bir makine!

Polonya basınından Sportpl: “Fenerbahçe kazanan bir makine. Sebastian Szymanski, etkileyici bir kulüpte oynuyor.”

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe'nin performansı Avrupa medyasında da gündemden düşmüyor. Sebastian Szymanski'nin formasını giydiği Sarı-Lacivertliler için Sportpl sitesinde bir analiz haber yapıldı: "Milli oyuncumuz Avrupa'da şu an hiçbir takımın boy ölçüşemeyeceği bir kulübe katıldı. Dinamo Moskova'dan kurtuldu. Kulübün istatistikleri son derece etkileyici. F.Bahçe kazanan bir makine. Szymanski ise 19 karşılaşmaya çıkıp 9 gol atıp 7 asist üretti. Sadece oyuncumuzun değil tüm takımın çok iyi sayıları var. Fenerbahçe şu anda Avrupa'nın en iyi kulübü. Hiç şüphe yok ki Dusan Tadic, Edin Dzeko, Cengiz Ünder, Dominik Livakovic gibi isimleri almanın da etkisi var."

TEK RAKİBİ PSV

Hollanda basınından Soccernews, Süper Lig'de tüm maçlarını kazanarak 10'da 10 yapan PSV'nin şu anda F.Bahçe ile kıyasıya bir yarışta olduğunu yazdı: "İki takım da 30 puana sahip ve muhteşem bir rekabet var. Bu olay daha önce Hollanda'da 5 kez yaşandı. Avrupa'da iki takım bu konuda zirvede."

CAN UZUN'A İNGİLİZ KANCASI

F.Bahçe başta olmak üzere Türk devlerinin yakından izlediği Nürnberg'in 17 yaşındaki hücum jokeri Can Uzun'u İngiliz takımları markaja aldı. Sport90'daki haberde, Brighton' devre arasında Türk asıllı futbolcu için teklif yapacağı iddia edildi.