Kayserispor'un inadı inat: 1-1

Süper Lig'in 32. haftasında Hes Kablo Kayserispor, 1-0 geriye düştüğü ve 9 kişi kaldığı maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 32. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kayserispor - Gaziantep FK mücadelesi 1-1 sona erdi.

Gaziantep FK'ya üstünlüğü getiren gol, 62. dakikada Alexandru Maxim'den geldi. Kayserispor'un yıldızı Mensah, 73. dakikada, defans oyuncusu Diego ise 87. dakikada kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip maçı 9 kişi tamamladı. Mücadele 1-0 bitecek derken, Kayserispor'da Kravets 90+2. dakikada sahneye çıktı ve takımına 1 puanı getirdi.

Bu sonucun ardından üst üste 3. galibiyetini alan Gaziantep FK, puanını 42 yaptı ve 8. sırada yer aldı. Son 5 maçta 10 puan toplayan Kayserispor ise 32 puanla 16. basamakta kaldı.

Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacakken, Gaziantep FK ise evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

MARIUS SUMUDICA: "MÜCADELEMİZ LİGİ İLK 10'DA BİTİRMEK"

Süper Lig'in 32'nci haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Mücadelemize ligi ilk 10'da bitirmek için devam edeceğiz" dedi. Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise "Şu an ligin bitimine 2 hafta var ve şansımız devam ediyor. Biz bu ligde kalacağız" şeklinde konuştu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bugün açık bir futbol oynandı. Bence normal bir sonuç. Rakibimiz de çok fazla fırsat yakaladı. Bizimde kaçırdığımız fırsatlar vardı. Rakip gözetmeksizin bütün maçlara kazanma mücadelesi ile çıkıyoruz. Son saniyelerde yediğimiz bir gol var ve rakibin 2 oyuncusu eksik. Bu benim canımı sıkan bir durum oldu. Rakibimiz son saniyeye kadar mücadele etti. Olumlu yönden bakarsak pandemi sürecinden bu yana hiç maç kaybetmedik. 8'inci sıradayız. Bu takım için büyük başarı. Mücadelemize ligi ilk 10'da bitirmek için devam edeceğiz" diye konuştu.

ROBERT PROSINECKI: "BİZ BU LİGDE KALACAĞIZ"

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise "Hayattayız. Lige havlu da atmadık. Kazanmamız gereken maçı kazanamadık. Bugün 9 kişi kalmıştık ama 1 puan aldık. Bugün iyi oynamadık. Topu ileriye fazla taşıyamadık. Ancak yine de 1 puan aldık. Herkesin ligden düşeceğini iddia ettiği takım 10 puandaydı. Şu an ligin bitimine 2 hafta var ve şansımız devam ediyor. Biz bu ligde kalacağız" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR KULÜBÜ BAŞKANI GÖZBAŞI: “SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, Gaziantep FK maçı sonrasında yaptığı açıklamasında, “Sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, maçta Mehsah’a çok fazla faul yapıldığını ancak hakemin bu faulleri görmediğini belirterek, “Sonunda da kırmızı kart gördü” yorumunu yaptı. Gözbaşı, “Hep söylediğimiz gibi mücadele etmeye devam edeceğiz. Önümüzde iki önemli maç var. Onları kazanmaya çalışacağız” diye konuştu.

Rizespor ateşle oynuyor: 2-0