Kayserispor Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Kayserispor Fenerbahçe maçının saati, yayıncı kuruluşu ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Avrupa'da grubundan lider çıkan, ligde de son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, 18. haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiye puan kaybı yaşamadan çıkmayı hedefliyor. Peki, Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Fenerbahçe maçıhangi kanalda yayınlanacak?

Kayserispor Fenerbahçe maçının hazırlıkları tamamlandı. Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'a konuk olacak. Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Zorbay Küçük düdük çalacak. Peki Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Fenerbahçe maçıhangi kanalda yayınlanacak? İşte maçın bilgileri

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 20 Aralık Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'a konuk olacak. Zirve yarışı veren Fenerbahçe de formu yüksek olan ve ligin 3. sırasında yer alan Kayserispor da mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kayserispor - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Avrupa'da grubundan lider çıkan, ligde de son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, 18. haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiye puan kaybı yaşamadan çıkmayı hedefliyor.

Süper Kupa için mücadele edecek olan ezeli rakiplerden Fenerbahçe, ligde 40 puan ve averajla Galatasaray'ın önünde lider durumda bulunuyor.