Kavgada söylenmez! Domenec Torrent'e sert sözler: Çapsız, kompleksli, kibirli...

Domenec Torrent, Galatasaray'da Fraport TAV Antalyaspor maçıyla veda etti. Sık sık kadro tercihleri ve açıklamalarıyla eleştirilerin odağında yer alan Domenec Torrent için gazeteci Levent Tüzemen, ''Çapsız, kompleksli, başarısızlığın üstüne tuz biber oldu. Kibri, takıntısı oyuncuları da küstürdü. Aklı fikri parada olan ve sık sık sözleşmesini dile getiren birisi.'' dedi.

Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı, felaket sezonuna noktayı koydu. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent'e sert sözlerle yüklenen Sabah yazarı Levent Tüzemen, İspanyol hoca için "çapsız, kompleksli, kibirli ve takıntılı" nitelendirmesini yaptı.

Tüzemen'in yazısının ilgili kısmı şöyle:

Çapsız, kompleksli Torrent başarısızlığın üstüne tuz biber oldu. Torrent'in kibri, takıntısı oyuncuları da küstürdü. Aklı fikri parada olan ve sık sık sözleşmesini dile getiren İspanyol hoca sezon sonu Galatasaray'dan ayrılacak oyuncuları oynatıp gelecek sezon da geniş kadroda yer alacak isimlere şans vermedi. Altyapıdan bir oyuncuyu bile oynatmayı düşünmedi. Yeni yönetim Galatasaray'ın başına hedefleri olan, hırslı, başarıya aç, güçlü yardımcıları olan ve hem oyuncuya şefkatli davranın hem de gerektiğinde disiplini ön plana çıkaran bir hocayı getirmeli.

Galatasaray'da o isme büyük tepki: Yerine keşke Emre Akbaba olsaydı!

Hikmet Karaman'ı yıkan haber! Abdullah Avcı ilk transferini yaptı

Abdülkadir Ömür'e çılgın teklif! Trabzonspor'dan bir rekor satış daha