Kasımpaşa, Gaziantep FK karşısında galibiyete 90+6'da uzandı! Olaylı maç, olaylı bitti

Kasımpaşa 1-0 geri düştüğü maçta 90+6'da attığı penaltı golüyle Gaziantep FK'yi 2-1 yendi. Bu sonuçla Kasımpaşa, Süper Lig'de ilk kez Gaziantep FK'yi mağlup etmeyi başardı. Gergin geçen mücadelede 2 de kırmızı kart çıktı.

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Gaziantep FK, İstanbul'da karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 1-0 geri düştüğü maçı 90+6'da bulduğu penaltı golüyle 2-1 kazanmasını bildi ve 3 puan serisini 4 maça çıkardı.

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Mücadelede Gaziantep FK 35.dakikada Djilobodji'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 6 dakika sonra Muleka sahneye çıktı ve skoru eşitledi: 1-1.

Mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona ererken devre arasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Maçın hakemleri tartışmayı büyümeden yatıştırdı.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçerken Kasımpaşa 90+5'te VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. 90+6'da Hadergjonaj penaltıyı gole çevirince Kasımpaşa rakibini 2-1 mağlup etti. İstanbul ekibinin galibiyet serisi de 4 maça çıkmış oldu.

Mücadelenin 22. Dakikasında Hajradinovic ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 65'te ise Djilobodji, Kasımpaşa yedek kulübesine sarf ettiği sözler sebebiyle direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Ligin bir sonraki haftasında Kasımpaşa, Karagümrük deplasmanına gidecek. Gaziantep FK sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.