Kartal'ın stoperi Jamaal

Kadrosuna takviye çalışmalarına devam eden Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek istiyor. Siyah-beyazlıların, listesine aldığı son isim Jamaal Lascelles oldu.

AKŞAM SPOR

Beşiktaş aradığı stoperi İngiltere'de buldu. Bir süredir savunmanın göbeğini günçlendirmek için uğraşan Kara Kartal yönetimi, Newcastle'dan Jamaal Lascelles'i gözüne kestirdi. Sky Sport ve Themag, Newcastle United ile 10 ay sonra sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki stoperin Beşiktaş'a imza atmaya yakın olduğunu yazdı. 2019'da 18 milyon euro piyasa değerine ulaşan deneyimli savunmacı, şimdilerde 4.5 milyon euro. İngiltere'nin tüm alt yaş kategorilerinde forma giyen Jamaal, A Takım'da forma giymedi. 2014'te 5 milyon euroya Newcastle'ın yolunu tutan İngiliz stoper, 1 sezon N.Forest'ta kiralık oynadı. 8 yıldır ise Newcastle United'ın başarısı için ter döküyor.

ONANA KİRALANACAK

Beşiktaş, Lens'ten transfer edilen Jean Onana ile yollarını ayıracak. Siyah-Beyazlılar, başta kiralık olmak üzere gelen teklifleri değerlendirecek. Kamerunlu orta saha için 4 milyon 37 bin 500 euro bonservis ödenmişti.

COUTİNHO MÜJDESİ

Kara Kartal'ın bir süredir kadrosuna katmak istediği Coutinho'nun Katar'a transferi gerçekleşmedi. Fabrizio Romano, Aston Villa'nın Brezilyalı hücumcunun satışına şimdilik onay vermediğini yazdı. Beşiktaş'ın hamle yapma ihtimali yüksek görülüyor.