Kartal'ın ayağı kaydı

Antalya karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Beşiktaş, bu sezonun en erken ikinci yarı golüyle dönüş için umutlandı. Sayısız fırsat kaçtı. 90+5'te rakip kaleye gol için giden kaleci Mert kafayı vurdu, rakibin eline çarpan topta VAR kararıyla penaltı verildi. Ancak Rashica atışı kullanırken topa iki kez temas edince ağlara giden topta hakem çift vuruş kararı verdi. Beşiktaş üst üste 3. yenilgisini aldı, üçüncülük bile zora girdi.

AKŞAM SPOR

Sergen Yalçın, tam 840 gün sonra Tüpraş'taydı.

Ernest Muçi, iç sahadaki ilk golünü atmayı başardı.

60. dakikada oyundan alınan Cenk Tosun ıslıklandı.

BÖYLE PENALTI GÖRMEDİM

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, ilginç anların yaşandığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Rashica'nın büyük bir şansızlık yaşadığını belirten Santos, "Son 2 maçtan farklı bir maç oldu, ciddi fırsatlar yakaladık. İkinci yarı için söylenecek bir şey yok, olmadı bir türlü. Bunca yıllık futbol hayatımda böyle bir penaltı görmedim, Milot iyi vurdu aslında ama büyük bir şanssızlık yaşadı. Galatasaray ve bu maçı kazanmayı hak etmiştik, Galatasaray maçında en azından beraberliği hak etmiştik ama bu maçı kazanmayı kesinlikle hak ettik. Artık buna karşı mücadele edeceğiz. Oyuncularımız oyunun çoğu bölümlerinde ellerinden geleni yaptılar. İstifa aklımın ucundan geçmiyor, böyle bir düşüncem asla yok" diye konuştu.

YALÇIN: FUTBOL ŞANS OYUNU!..

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Rashica'nın kaçan penaltısını şöyle değerlendirdi: "Penaltı pozisyonunun aynısı Türkiye-İngiltere maçında olmuştu, Beckham kaçırmıştı. Futbol şans oyunu. Rakip takımla ilgili sorulara cevap vermek istemiyorum. Oranın bir hocası, başkanı, yönetimi var. Orayla ilgili yorum yapmam doğru olmaz."

KAYBETMEYİ HAK ETMEDİK

Beşiktaş'ta Omar Colley, maçın ardından şunları söyledi: "Maça kötü başladık. Bu detayları düzeltmemiz gerekiyor. Sonrasında geri dönmeye çalıştık. İkinci yarı özellikle kaybetmeyi hak etmediğimizi düşünüyorum. Necip bugün cezalıydı, onun yerine Joe oynadı. İyi de oynadığını düşünüyorum."