Kartal'a yan bakmaya Jackson

30. dakikada Bytyqi'nin golüyle Antalya perdeyi açtı. 46'da oyuna giren Jackson Muleka 71'de beraberliği, 88'de ise turu getirdi. Siyah-Beyazlılar geri dönüşle Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıktı.

AKŞAM SPOR

İlk yarıda Kartal: %34 topla oynama, 1 isabetli şut!..

Rachid Ghezzal ısınmada sakatlandı, Cenk başladı.

Rashica sakatlandı, Worrall da ilk maçına çıktı...

HOCALIK YAPMAYA GELDİM

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, geriye düşüp turu aldıkları Antalyaspor maçından sonra özeleştiri yaptı: "İlk yarıda sahada yoktuk. Rakip oynadı. Bizim ise formamız oynadı. Rakip maçı kazanacak işler yapabilirdi. Bundan memnun değilim. Farklı olabilirdi, çok kötüydü. Evet ikinci yarıda kıpırdama oldu, gerekeni yaptık ve mücadele ettik. Bir reaksiyon verdik. İkinci yarıdaki oyunla sonucu hak ettiğimizi söyleyebilirim. Ama ilk yarıdan hiç memnun değilim. Bu beni düşündürdü. Ben takımı çalıştırmak için geldim. Transfer yapmak için değil. Bu yönetimin ilgilendiği bir konu. Ben bir teknik direktörüm. Transfer sorularına cevap veremem ve yorum yapamam. Benim için yaşın hiçbir önemi yok, kim iyi performans gösteriyorsa formayı o alacak."

İLK YARI YOKTUK!

Gedson Fernandes: "Maça kötü başladık. İlk yarıda maçta değildik. Ama ikinci yarıda çok iyi bir reaksiyon gösterdik ve maçı çevirmeyi başardık. Şimdi önemli olan bunu tekrarlamamak ve daha iyi olmak."