Kartal yüzünü zirveye döndü

İlk yarı durgun geçti, sonra vites yükseldi. 56'da perdeyi açan Gedson, devam edemedi. 78'de Ciro penaltıdan 2-0 yaptı. Kayseri'nin penaltısı da 84'te VAR'dan döndü. 90+1'de Immobile kafayla fişi çekti...

AKŞAM SPOR

ÖMER ÖZARSLAN

Ciro Immobile 10'uncu maçında 10. golüne ulaştı. Beşiktaş ilk 45'i isabetli şut atamadan bitirdi. 10 maçta 6 gol atan Gedson'dan kariyer rekoru.

Sivas'la 1 Eylül'le oynadığı maçta ideal 11'ini bozan Giovanni van Bronckhorst, yine sürprizlere imza attı. En şaşırtıcı olanları Rashica'nın sağ bek, Muçi'nin sol açık başlamasıydı. Ndour da ilk 11'deydi. Tutuk başlayan Kartal, 20- 25 arası fırsatlar yakaladı. Ancak bu dakikalar dışında elle tutulur bir aksiyon yoktu. Muçi solda çok aksadı, takım adeta Semih'i aradı. Mario'nun saha içinde pozisyonu değişti; ama ne kanatta ne göbekte verimli olamadı. Kartal 2. yarı ön baskısını arttırdı, meyveyi 56'da Gedson topladı. Burak Yılmaz'ın hamleleri de oyuna döndürmedi Kayseri'yi. Semih ise hareket kattı. 78'de Ciro usta işi penaltıyla 2'ledi. Kayseri'nin penaltısı, faul olmadığı gerekçesiyle VAR'dan döndü. Ciro ise son sözü söyledi

Reaksiyon çok önemliydi

Beşiktaş Hocası Bronckhorst: "İlk yarı iyi değildik ama toparlandık. Ajax maçından sonra reaksiyon vermeliydik. Gol yemeden kazanmak çok önemliydi. Şimdi Frankfurt ve G.Antep maçlarına hazırlanacağız."

GEREKENLERİ KONUŞTUK!

Immobile: "Zorlandık ilk yarı. Sonra soyunma odasında gerekenleri, daha iyi olmamız gerektiğini konuştuk. Hakemler hakkında konuşmayacağım. Rafa, ben ve Mario daha yaklaştık birbirimize. 4-0'lık mağlubiyetten sonra tepki gerekiyordu."