Kartal istifa etti

Siyah-Beyazlılar, Aboubakar'ın attığı 2 golle farkı açtı. 61'de Rosier atıldı. Beşiktaş, 9 dakika içerisinde yediği 3 golle rakibine teslim oldu. Tepkilerden Siyah-Beyazlı futbolcular da nasibini aldı.

AKŞAM SPOR

Jean Onana 82. dakikada Salih'in yerine oyuna girdi.

Kartal, grup aşamalarında oynadığı son 9 maçı kazanamadı.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tarihi yenilgi sonrası şunları söyledi: "Sözün bittiği yerdeyiz. Yaşadığımız şey travmadır. Beklemediğimiz bir sonuç. Taraftar tepki göstermekte haklıdır. Transfer olmuş, bitmiştir. Bu oyuncularla iyi sonuçlara alacağımızı düşünüyordum, olmadı. Yönetimi savunma gibi bir durum yok, Beşiktaş'ı savundum. Rosier'in ilk sarı kartı, çok ağır. Kırmızı karttan sonra mahkum oynamaya başladık. Özür diliyorum. Çok üzgün olduğumu söyleyebilirim."

YETER ARTIK BEŞİKTAŞ'I TERK ET

Beşiktaş taraftarı, bitiş düdüğünün ardından tribünleri uzun süre terk etmedi ve 'O takım gelecek, hesap verecek tezahüratı yaptı. Tepkilerden Başkan Ahmet Nur Çebi de nasibini aldı. Siyah-Beyazlılar taraftarlar, "Vallahi rezalet, billahi rezalet, yeter artık Ahmet, Beşiktaş'ı terk et" şeklinde tezüharatlarda bulundu. Beşiktaş'ta yönetim maç sonunda olağanüstü olarak toplandı.

BÜYÜKEKŞİ 44. DAKİDA AYRILDI

Karşılaşmayı izlemeye gelen Türkiye Başkanı Mehmet Büyükekşi, aleyhine yapılan tezahüratlar sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir diyalog yaşadı. Büyükekşi 44. dakikada stadyumdan ayrıldı.