Kartal evinde sürprize izin vermedi | Maç sonucu: Beşiktaş-Gaziantep FK: 1-0

Önder Karaveli'yi resmen takımın başına getiren Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçında Gaziantep FK'yı ağırladı. Siyah-beyazlılar rakibini Michy Batshuayi'nin golüyle 1-0 mağlup ederek puanını 32'ye yükseltti. Bu maç öncesi ligde çıktığı son 5 maçta 13 puan toplayan Erol Bulut'un öğrencileri ise 31 puanda kaldı.

Aksam.com.tr & Ajanslar

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş rakibini 1-0 mağlup etti.

Maçın ilk yarısında pozisyon bulmakta zorlanan siyah-beyazlı takım, soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın 67. dakikasında Michy Batshuayi ile fileleri havalandıran Beşiktaş 1-0 öne geçti. Beşiktaş, 90+4. dakikada Cyle Larin ile bir gol daha buldu ama bu gol Video Yardımcı Hakem kararıyla ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Siyah-beyazlı ekip, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Ligde 9. galibiyetini alan Beşiktaş puanını 32'ye çıkardı.

Beşiktaş, gelecek hafta VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Gaziantep FK ise Öznur Kablo Yeni Malatyaspor deplasmanına gidecek.

Rıdvan Dilmen isyan etti: "Komik ve dramatik şeyler oluyor"

2 MAÇ SONRA KAZANDI

Beşiktaş, ligde iki maç sonra galibiyet elde etti.

Ligin ilk yarısının son hafta maçında İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarının ilk mücadelesinde de Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Gaziantep FK'yi 1-0 mağlup eden Beşiktaş, 2 maç sonra 3 puanlık bir sonuca imza attı.

Önder Karaveli, Beşiktaş'taki hedefini açıkladı

EVİNDE ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

Beşiktaş, teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde evinde üst üste üçüncü galibiyete imza attı.

Evindeki Trabzonspor (1-2) ve GZT Giresunspor (0-4) maçlarında mağlup olan Beşiktaş; Yukatel Kayserispor'u 4-2, Göztepe'yi 2-1 ve Gaziantep FK'yi 1-0 yenerek iç sahada üç maçlık seri yakaladı.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut: Basit hatalar yaptık

GAZİANTEP FK KARŞISINDA EVİNDE YİNE PUAN KAYBETMEDİ

Beşiktaş, 2019-2020'de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep FK'ye evinde yine puan şansı vermedi.

Gaziantep FK'ye İstanbul'daki ilk maçta 3-0 üstünlük kuran siyah-beyazlı ekip, geçen sezonki karşılaşmayı ise 2-1 kazandı. Beşiktaş, bu sezonki karşılaşmayı da 1-0 kazandı.

Beşiktaş, deplasmanda rakibiyle yaptığı 3 maçta ise bir beraberlik ve 2 yenilgi almıştı.

Emre Kocadağ: Hakemlerden en fazla biz mağdur olduk

GAZİANTEP FK 5 MAÇ SONRA MAĞLUP OLDU

Gaziantep FK, ligde 5 maç sonra mağlup oldu.

Göztepe'ye 2-1 yenildikten sonraki 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alan Gaziantep FK, Beşiktaş mücadelesini 1-0 mağlubiyetle tamamladı.

Ligde 8. mağlubiyetini alan Gaziantep FK 31 puanda kaldı.

Beşiktaş-Gaziantep maçında Ahmet Çalık unutulmadı

MAÇTAN DAKİKALAR | İLK YARI

6. dakikada kullanılan köşe vuruşunda altı pasa düşen topa Muhammet Demir müsait pozisyonda vurdu, top kaleci Ersin Destanoğlu'nda kaldı.

15. dakikada Emirhan İlkhan'ın rakip ceza sahasına taşıdığı top bir anda Pjanic'in önünde kaldı. Siyah-beyazlı futbolcunun şutunda kaleci gole izin vermedi.

45. dakikada Sagal'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutunda kaleci Ersin topu direk dibinde kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR | İKİNCİ YARI

52. dakikada Güven Yalçın'ın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Rosier'in şutunda kaleci Günay topun sahibi oldu.

62. dakikada Pjanic'in soldan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topa yükselen Larin'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

67. dakikada Beşiktaş'ın golü geldi. Soldan ceza sahasına giren Ghezzal'ın şutunda kaleciden dönen topu altı pas önünde Batshuayi filelere gönderdi: 1-0

90+4. dakikada gelişen hızlı Beşiktaş atağında Pjanic'in kendi ceza sahasından başlattığı atakta sağdan bindiren Rosier'in pasıyla ceza sahasına hareketlenen Oğuzhan Özyakup sağ taraftan topu arkaya gönderdi, topla buluşan Larin düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ancak VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi.

Karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazandı.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, Mustafa Savranlar

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Welinton, Rıdvan Yılmaz, Josef, Ghezzal (Dk. 77 Gökhan Töre), Pjanic, Emirhan İlkhan (Dk. 61 Oğuzhan Özyakup), Güven Yalçın (Dk. 61 Larin), Batshuayi (Dk. 90+1 Kenan Karaman)

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Recep Niyaz (Dk. 77 Borven), Ertuğrul Ersoy, Tosca, Maxim, Djilobodji, Furkan Soyalp, Doğan Erdoğan, Vetrih (Dk. 82 Merkel), Sagal (Dk. 66 Yusuf Türk), Muhammet Demir

Gol: Dk. 67 Batshuayi (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 50 Sagal, Dk. 72 Yusuf Türk, Dk. 84 Doğan Erdoğan (Gaziantep FK), Dk. 90+3 Josef (Beşiktaş)