Karşılık vermekte haklıydık

Olaylı Trabzonspor maçının ardından taraftarlarla kavga eden Osayi Samuel, “Eğer oyuncularımızdan biri yaralansaydı tüm lig için sorun oluştururdu. Bence maçın durdurulması gerekiyordu” dedi.

AKŞAM SPOR

Sarı-Lacivertliler'in başarılı oyuncusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaşananlarla ilgili Nijerya basınına açıklamalarda bulundu: "Bence maçın durdurulması gerekiyordu. Kalecimize bir cisim atıldı ve kanaması vardı. Kısa süre sonra bir serbest vuruş oldu ve gol attılar, bu nasıl olabilir! Kendimizi savunmak zorunda kaldık çünkü her şey çılgıncaydı. Olaylar şiddete dönüştüğünde ve oyuncular karşılık vermeye başladığında bu hiçbir yerde kabul edilemez.

Oyuncuların karşılık vermesi haklı çünkü bazı taraftarların elinde kesici şeyler vardı. Futbolcular güvende hissetmedikleri ve sakatlanabilecekleri bir yere gitmek istemez. Sahaya atılan cisimler sadece Türkiye'de değil her yerde var ama aşırı hale geldiğinde hakem maçı durdurmak zorundaydı." Aynı haberde 26 yaşındaki Nijeryalı oyuncu ile Leeds United, Crystal Palace ve Wolverhampton'ın ilgilendiği belirtildi. Osayi bu sezon 30 maçta forma giyerek 3 gol, 4 asistle takımına katkı sağladı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8.50 milyon euro olarak gösteriliyor.