Karim Benzema'yı yere göğe sığdıramadılar! Barcelona efsanesine benzettiler

Karim Benzema dillerden düşmüyor! Real Madrid ile mükemmel bir sezon geçiren Fransız golcü performansı ile taktirleri toplamaya devam ediyor. 34 yaşındaki forvete bir büyük övgü de Fransa'dan geldi. Yıldız golcü için, ''Karim Benzema, Hollandalı efsane Johan Cruyff ile aynı seviyede.'' ifadeleri kullanıldı.

Goal.com

Karim Benzema'ya Fransa'dan büyük övgü! Frasna ligi ekiplerinden Rennes'in teknik direktörü Bruno Genesio, Real Madrid'in yıldız golcüsünün futbol tarihinin en iyi oyuncularından birisi olduğuna inandığını belirtti.

"KARIM BENZEMA DÜNYANIN EN İYİSİ"

34 yaşındaki Fransız forvet, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea'ye karşı yaptığı hat-trick ile bu sezon 36 maçta 37 gole ulaşarak kariyer rekorunu kırmış oldu.

Goal.com'un haberine göre, bu performans Bruno Genesio'yu şaşırtmıyor, çünkü Rennes patronu, Fransız yıldızın oyunu şimdiye kadar süsleyen en iyi futbolculardan birisi olduğunu düşünüyor.

"KARIM BENZEMA JOHAN CRUYFF İLE AYNI SEVİYEDE"

Gensio yaptığı açıklamanın devamında Karim Benzema'yı, Hollandalı efsane Johan Cruyff ile benzer bir seviyede gördüğünü belirtti.

Tecrübeli teknik direktör Fransız golcü hakkında, "Cruyff, arka arkaya üç Avrupa kupası kazandı ve Hollanda'yı Dünya Kupası finaline taşıyarak oyundaki en etkili figürlerden birisi oldu. Benzema'nın, dünyanın en iyileri arasında olduğunu dün keşfetmedim. O, benim için oyun tarihinin en iyilerinden birisi. Bir Cruyff veya o seviyedeki oyuncularla aynı düzeyde bir futbolcu. Kalitesi, hedefleri ve oyun zekası gerçekten muazzam... Yaptığı her şey, hareketi, kararları... O, her şeyiyle mükemmel bir oyuncu. Bu konuda hiçbir şüphem yok." ifadelerini kullandı.