Karim Benzema için kesenin ağzını açtılar! Yok böyle rakam...

Karim Benzema müthiş performansının karşılığını almaya hazırlanıyor. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmesi halinde takıma inanılmaz bir prim dağıtacak. İşte Karim Benzema başta olmak üzere takıma dağıtılacak dev prim...

aksam.com.tr

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi için Karim Benzema ve takım arkadaşlarına dev bir prim dağıtma kararı aldı. Başkan Florentino Perez devler ligi finali öncesi kesenin ağzını açtı.

KARIM BENZEMA'YA DEV PRİM

Aksam.com.tr'nin Marca'dan aktardığı habere göre, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanması durumunda oyuncuların büyük bir primi cebine koyacağı belirtildi.

Haberin devamında, daha önce La Liga şampiyonluğunu kazanan Eflatun-beyazlılar Başkan Florentino Perez'in dünyanın en prestijli kupası için 20 milyon euroluk bir zafer primi ödemeyi kararlaştırdığı ifade edildi.

Real Madrid 13 kez ile Şampiyonlar Ligi'ni en çok kazanan takım unvanına da sahip.

KARIM BENZEMA'NIN İSTATİSTİKLERİ

Karim Benzema bu sezon Real Madrid'in La Liga şampiyonluğunda ve Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmasında büyük bir katkı sağladı. Eflatun-beyazlılar ile 43 maça çıkan 34 yaşındaki golcü 43 gol 14 asist yaparak kariyer rekorunu da kırmayı başardı.