Kara Kartal'ın kupa bayramı

Hem ligin hem de Ziraat Türkiye Kupası'nın şampiyonu Beşiktaş, dün çifte başarısını doyasıya kutladı. Boğaz'da başlayan sefer, Vodafone Park'taki şölenle sona erdi. Gün Siyah-Beyazlıların günüydü.

AKŞAM

SÜPER Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Beşiktaş'ın kutlamaları düne damga vurdu. Küçüksu'dan deniz yoluyla stada hareket eden takımın teknik heyeti ve oyuncuları, Kabataş'a ulaştı. Buradan takım otobüsüyle Vodafone Park'a hareket eden Kartal'ı, taraftarlar coşkulu şekilde karşıladı. Lazer gösterilerinin yanı sıra çok sayıda ünlü sanatçı sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Korona tedbirleri sebebiyle program 21.15'te sona erdi. Atiba, "Motorları maviliklere sürmek çok keyifli" derken, Oğuzhan, "Beşiktaş, sevgi, aşk ve aile" diye konuştu.

ROSİER: BAMBAŞKA BİR ŞEY

Rosier, "İnanılmaz duygu. Siz daha önce Beşiktaş'ın şampiyonluk fotoğraflarını, videolarını, kutlamalarını gösterdiniz. Ancak bunu yaşamak bambaşka bir şey" dedi. Ghezzal, "Harika bir duygu, bu anı yaşamak için çok bekledik. Taraftarımızla beraber keyfini çıkarıyoruz" dedi.

FIFA: KRALLARI SELAMLAYIN

Mensah, "Hayatımda gördüğüm en inanılmaz atmosfer, hayatımda böyle bir şey görmedim" diye konuştu. Stada girmek isteyen taraftarları ise polisler yasak sebebiyle içeri almadı. Dünya futbolunun patronu FIFA, şampiyonluk kutlamalarını yayınlarken, "Herkes Türkiye'nin kralını selamlasın" mesajını paylaştı.

14 YABANCI DEVAM ETMELİ!

BEŞİKTAŞ Başkanı Çebi, "Ben her zaman inananlardanım, hiç tedirginliğim yoktu. Önümüzdeki sezonun şampiyon takımını kurmak için çalışmalara başlıyoruz. Gönlümüzden, aklımızdan geçen hocamızla devam etmek. Daha önce aramızdan yıldızlar ayrıldı ama inşallah Ghezzal öyle olmayacak. Dorukhan'la Avrupa Şampiyonası sonrasında ortak bir karar vereceğiz. Kulüpler Birliği olarak 14 yabancı kuralının devam etmesi gerektiğini TFF'ye ilettik. Herhalde değerlendireceklerdir" dedi.