Kaptanlar belirlenecek

Dursun Özbek, Kerem Aktürkoğlu'nun takımdaki kaptanlık göreviyle ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin soruları yanıtladı: “Transfer döneminin sonunda kaptanlar belirlenecek.”

AKŞAM SPOR

Young Boys maçında Muslera'nın sakatlanarak ikinci yarıya çıkmaması ve kaptanlık pazubendini Icardi'nin takması dikkat çekti. Arjantinli forvetin kenara gelmesiyle ise sahada kaptan Berkan Kutlu oldu. Takımın ikinci kaptanı olarak bilinen Kerem Aktürkoğlu, maçtan bir gün sonra konuyla ilgili açıklama yaptı.

G.Saray Başkanı Dursun Özbek ise AHL Pay ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuyla ilgili gelen soruyu yanıtladı: "Kulüplerin yapısı her sezon değişiyor. Dolayısıyla bu süreçte kaptanlıklarda değişiklikler yapılabilir. Kaptanlıkla ilgili Galatasaray'da yaşananlar daha sezonun başında gidecek gelecek oyuncuların, takımın yapısı tam olarak bitmemiştir. Bu tartışmaların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Galatasaray, hizmet eden herkesin değerini bilir. Bu konuyla ilgili söyleyeceğim bu kadar. Biz kaptanlık sürecini oluşturmak için transfer sezonunun kapanmasını bekleyerek yapıyoruz. Transfer döneminin sonunda kaptanları belirleriz. Transfer sezonu bitmeden kaptanlık yorumuna gitmeye gerek yok. Transfer döneminin sonunda kaptanlar net olarak belirlenecek."