Kaptan, Trabzon'a yetmedi

Koronavirüs vakası atlatan Uğurcan Çakır, çok kritik pozisyonlarda kalesinde devleşti. Ancak Milli eldivenin kritik kurtarışları yenilginin önüne geçemedi. Uğurcan yine de taraftarlarından büyük alkış aldı...

AKŞAM

Koronavirüs sebebiyle bir süre takımdan ayrı kalan ve hafta içi yapılan testlerinde negatifin elde edilmesiyle yeniden takıma dönen Trabzonspor'un başarılı kaptanı Uğurcan Çakır'ın dönüşü de muhteşem oldu. Fenerbahçe karşısında karşılaşmaya harika bir başlangıç yapan Uğurcan Çakır, Sarı-Lacivertli takımın ilk 45 dakikasında mutlak 4 gol pozisyonunu engelleyerek adeta kalesinde devleşti.

Pelkas'tan Fenerbahçe'ye hayat öpücüğü! 0-1

20 MİLYON EURONUN ALTINA RET

Trabzonspor'un milli file bekçisi ikinci yarıda da başarılı performansını sürdürdü. Genç kaleci performansıyla Trabzonspor taraftarından da büyük takdir topladı. Almanya, Fransa ve İngiltere'den gelen taleplerin ağırlıklı olarak Uğurcan Çakır'ı izlemeye yönelik olduğu ifade edildi. Maçı izlemeye gelemeyen scout ekiplerinin Uğurcan için taleplerini ilerleyen maçlara sarkıttığı öğrenildi. Sezon sonu tüm teklifleri masaya yatıracak olan Bordo-Mavili yönetim, başarılı eldivenin bonservisi için 20 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli istiyor. Yönetim 20 milyon euronun altını reddedecek.

Abdullah Avcı'dan penaltı itirazı: Teknik açılımını merak ediyorum