Kanarya yarıda bıraktı

Berlin'de oynanan EuroLeague yarı finalinde F.Bahçe, Türk koç Ergin Ataman'ın yönettiği Yunanistan ekibi Panathinaikos'a 73-57 kaybetti. Pana, finalde Real Madrid ile karşılaşacak; Kanarya, Olympiakos ile 3.'lük maçı oynayacak.

AKŞAM SPOR

Turkish Airlines EuroLeague'deki tek temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Final Four yarı finalinde Ergin Ataman'ın koçluğunu yaptığı Yunanistan ekibi Panathinaikos'a 73-57'lik skorla yenilerek final şansını kaybetti. Karşılaşmanın henüz başında rakibinin 12-0'lık serisini engelleyemeyen Sarı-Lacivertliler; skorda dengeyi sağlayamadığı maçın yalnızca üçüncü çeyreğinde durumu 51-50'ye getirerek farkı 1 sayıya indirebildi. Nigel Hayes-Davis'in 14 sayı; 2 ribaund ve 2 asistlik performansı yeterli olmadı. Sarı-Lacivertli temsilcimiz, kötü başlangıç yaptığı maçın 2. yarısında skoru dengelemeye çok yaklaştı. 12. dakikada durumu 24- 20'ye getiren Kanarya'ya Nunn ve Sloukas ile cevap veren Panathinaikos, 14. dakikada durumu 32-23'e getirdi. Nigel Hayes-Davis ile SarıLacivertliler'in art arda sayı bulması üzerine Ergin Ataman, mola aldı.

26 DAKİKA GECİKTİ!..

Molanın ardından maçı ilk kez tek topa getiren F.Bahçe, devreye 38-36 geride iki farkla girse de 2. yarıda adeta kayboldu. Öte yandan Berlin'deki Uber Arena'da oynanan karşılaşmanın öncesinde F.Bahçe ve Panathinaikoslu taraftarlar arasında kavga çıktı. Stadyumun çevresinde karşı karşıya gelen iki taraftan da yaralananlar oldu. Alman polisinin önlem alması sebebiyle girişler yavaşlatıldı; karşılaşma, 26 dakika gecikmeyle başladı.