Kanarya kaza istemiyor

Lige G.Antep galibiyeti ile başlayan Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da oynadığı 4 maçı da kazandı. Kanarya, bugün Samsun deplasmanında hata yapmak istemiyor.

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında bugün Yılport Samsunspor'a konuk oluyor. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Zorlu müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Süper Lig'e kendi sahasında konuk ettiği Gaziantep FK karşısında galibiye ile başlayan Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da oynadığı 4 maçtan da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bu sezonki resmi maçlarda henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanında da kazanarak yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmeyi amaçlıyor. Fenerbahçe, Yılport Samsunspor maçıyla 2 yeni transferine kavuşacak. Sarı-lacivertliler'in M.United'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldızı Fred ile milli oyuncu Cengiz Ünder, Samsunspor karşısında sahne alacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, hazır durumda bulunan 2 futbolcuyu da Samsunspor'a karşı oynatması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'de Rodrigo Becao, Osayi Samuel, Crespo, Zajc, Peres ve Samet Akaydin zorlu deplasmanda takımına yardımcı olamayacak. Teknik Direktör İsmail Kartal, galip gelerek 2'de 2 yapmak istiyor.

TATLI REKABET

Sarı-Lacivertliler, Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Forma rekabetine giren futbolcuların birbirleriyle hırsla mücadele etmesi İsmail Kartal'ın yüzünü güldürdü. Deneyimli hoca, Avrupa maçını düşünerek rotasyon yapabilir.

GUSTAVO AYRILDI

Fenerbahçe'de Gustavo Henrique dönemi sona erdi. Brezilyalı stoperin, İspanyol ekibi Valladolid ile transfer görüşmelerinde bulunmak ve sağlık kontrolü için İstanbul'dan ayrıldığı öğrenildi. Henrique'nin sağlık kontrollerinin yarın yapılacağı ve resmi imzanın atılacağı belirtildi.

TWENTE'DE SAKATLIK

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Twente'de sağ bek Brenet ve orta saha Regeer sakatlandı. İki oyuncunun da perşembe günkü maç için durumları belirsiz.

BEN PİYANO TAŞIRIM

Kulüp televizyonuna konuşan Fred, "Ben sanatçılar için piyanoyu taşıyan kişiyim. Yardımcı olabilmek işim. Çok fazla teklif vardı, Ailemle burayı seçtik. Türkiye'nin en büyüğündeyim" açıklamasını yaptı.

SAMSUN - F.BAHÇE

SAAT: 21.00

STAT: 19 Mayıs

YAYIN: beIN Sports1

HAKEM: Volkan Bayarslan