Kalenin yeni Fatih'i

Galatasaray'da Fernando Muslera dönene kadar takımın 1 numarası Fatih Öztürk olacak. 33 yaşındaki tecrübeli eldiven dün Kasımpaşa'yla mukavelesini karşılıklı olarak feshetti. Hemen ardından da Sarı-Kırmızılılar'la 2 yıllık anlaşmaya vardı.

AKŞAM

Sarı-Kırmızılılar'da transfer için Volkan Babacan ve Beto isimleri ön plandayken Kasımpaşalı Fatih Öztürk ile 2 yıllık anlaşmaya varıldı. Galatasaray’da Fernando Muslera’nın yokluğunda kale Fatih Öztürk’e emanet edildi. Yıllardır Süper Lig’de file bekçiliği yapan 33 yaşındaki kaleci, Akhisar ve Kasımpaşa’da gösterdiği performansla uzun süredir büyük takımlar için bir alternatifti. Galatasaray’ın geçen sene de görüştüğü Fatih Öztürk’ün Florya’ya doğru yola çıkması bu yaza kısmet oldu.

Transferde yılın bombası: Onyekuru, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti

ALBAYRAK BİZZAT İLGİLENDİ 

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın bizzat ilgilendiği transferde Kasımpaşa Kulübü ile tüm pürüzler çözüldü. Kulüp ve futbolcu karşılıklı anlaşarak mukaveleyi feshetti. Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi iple çeken Fatih’le de her konuda anlaşıldı. Fatih Öztürk’ün Kasımpaşa ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Terim onu Okan Kocuk’un yerine birinci kaleci olarak düşünüyor. Bilindiği üzere Muslera geçen sezon geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle 2020-21 sezonunun ilk bölümünde forma giyemeyecek.

Cimbom'da gençlik aşısı devam ediyor: Kamil Jozwiak

ŞARTLARI BİLEREK KABUL ETTİ 

Uruguaylı kaleci eski formunu yakalayana kadar Fatih formayı devralacak. Sarı-Kırmızılı takımda yeri en garanti isim Muslera’ydı. Uzun yıllardır ülkemizde bulunan ve çok kupa kazanan Nando, ilk kez bu kadar uzun süreli bir sakatlıkla karşı karşıya kaldı. Ayağı kırılan Muslera, önümüzdeki sezonun ikinci yarısına kadar kendisini toparlayabilirse, hemen ilk 11’deki yerini alacak. Fatih Öztürk de bunu bilerek Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Sarı-Kırmızılı takımda transfer çalışmaları da devam ediyor.  

Aslan'da Marcao yolcu

Koray Günter İstanbul'da