Kalbinin götürdüğü yere git

Arjantinliler, otopsi için çıkartılan ve Buenos Aires'te Patoloji ve Anatomi Enstitüsü'nde bir kavanozda muhafaza edilen Maradona'nın kalbini Katar'a götürme planı yapıyor.

AKŞAM

Arjantin Milli Takımı'nın tanıtım faaliyetlerini yürüten iki reklam ajansı, Katar'da Tangocuları motive etmek için ilginç bir fikir ortaya attı.

Ajans yetkilileri Javier Mentasti ve Manuel Vega, "Maradona'nın dileğini ve hissettiklerini yerine getirmek istiyoruz. Bunun için Maradona'nın kalbinin Dünya Kupası sırasında Katar'da olmasını istiyoruz. Kupa yolunda takıma eşlik etmesini, takımla seyahat etmesini, soyunma odasında, sahada takımla birlikte olmasını istiyoruz. Tanrı isterse Arjantin uzun zamandır özlemini çektiği kupaya ulaşabilir. Bu bizim hayalimiz ve herkesin hayali olmasını istiyoruz." açıklamasını yaptılar.

AİLESİNİN İZNİ MUTLAKA GEREKİYOR

SDO direktörü Lucas Mentasti, "Zaten kendisi yaşasaydı kuşkusuz takımla birlikte olurdu. Şimdi kalbi takımla birlikte olmalı." açıklamasını yaptı.

Efsane oyuncunun ailesinden de bunun için izin alınması gerekiyor. Ailesi ve yetkili mercilerin izin vermesi halinde Katar'da en çok konuşulan konulardan biri kuşkusuz Maradona'nın kalbi olacak.

KASIMIN UĞURU

Dünya Kupası'nın tarihi, Maradona'nın 25 Kasım'daki ölüm tarihi ile çakışıyor. Arjantinliler bu durumu da ülkelerinin Dünya Kupası'nı kazanması için bir işaret olarak görüyor.

OYUNDAN ÇIKARTILDI

FIFA 22'nin en çok oynanan modu olan Ultimate Team'de artık Maradona'nın kartı bulunmayacak. EA Sports, mirasçılarının davasının devam etmesinden dolayı, efsaneyi oyundan çıkartacağını duyurdu.

HIRSIZLAR TETİKTE

Diego Armando Maradona'nın ölümünden sonra hırsızlar kalbini çalmak istemiş, polis bu nedenle otopsi için çıkartılan Maradona'nın kalbinin güvenli bir yerde tutulmasını uygun görmüştü.

DAHA GÜZELİ OLAMAZ

Maradona'nın müzeye dönüştürülen evinin sahibi Cesar Perez de fikre destek verdi: "Diego'nun kalbinin Katar'a seyahat etmesinden daha iyi bir şey yok. Bu oyuncular, futbolseverler için harika bir his."

MESSİ DE VEDA EDİYOR

Öte yandan Messi, "Dünya Kupası'ndan sonra birçok şeyi yeniden düşünmem gerekecek. Ne kadar gidebilirim bilmiyorum. Umarım her şey iyi gider. Kupa Amerika'yı kazandıktan sonra daha mutluyum." diye konuştu.

Futbolun kalbi burada atacak | ÖZEL!