Kai Havertz, Dünya Kupası'na veda etmelerini değerlendirdi: ''Korku filmi gibi''

Almanya'nın yıldızı Havertz, turnuvaya veda ettiklerine inanamadığını söyledi ve “Bu son derece acı! Bir korku filmi gibi” dedi.

AKŞAM

Almanya, Kosta Rika'yı 4-2 yense de Japonya'nın İspanya'yı devirmesiyle Dünya Kupası'ndan elendi. Kosta Rika karşısında sonradan oyuna girerek, ülkesi adına ikinci ve üçüncü golü atan Kai Havertz, yaptığı açıklamayla herkesi şok etti...

Turnuvadan elendiklerine inanamadığını belirten, yıldız futbolcu duygularını şu sözlerle anlattı: "Maç sırasında Japonya'nın önde olduğunu öğrendik ve ardından stadyumda sıralamalar gösterildi. İspanya'nın gol atacağına dair hala biraz umudumuz vardı.

"TURNUVA TAKIMI DEĞİLİZ!.."

Ama olmadı. Sonra Japonya maçının bittiğini fark ettik. Bizi bu duruma getiren Japonya maçındaki performansımız. İlk turda iki kez ve son 16 turunda da bir kez elendik. Bu son derece acı verici. Bir korku filmi izliyormuş gibi hissettiriyor. Dürüst olmalıyız ve dört yıldır her şeyin iyi gitmediğinin farkına varmalıyız. Şimdi grup aşamasında elendik. Üstelik iki Dünya Kupası'nda üst üste... Bu artık bir turnuva takımı olmadığımızı gösteriyor. Ben böyle düşünüyorum."