Kahvenin hatırı büyük olacak!

Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki oyuncu için Medipol Başakşehir'in kapısını bir kez daha çalacak. Galatasaray Yönetimi, İrfan Can için 10 milyon euro isteyen Turuncu-Lacivertliler ile hafta içinde yeniden masaya oturacak. Teklif 7.5 milyon euro civarında olacak. 1.5 milyon euro kiralama bedeli, 6 milyon euroyu sezon sonu verelim önerisi sunulacak.

AKŞAM

Galatasaray'da gündem İrfan Can Kahveci... Gençlerbirliği maçı sonrasında Teknik Direktör Fatih Terim, İrfan Can Kahveci’yi istediğini ve genç oyuncunun da Galatasaray’a gelmeye gönüllü olduğunu açıkladı. Terim’in bu söylemleri taraftarı heyecanlandırsa da yönetimi köşeye sıkıştırdı. Göreve geldikleri günden bu yana transferde ağır kalan Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, seçimi de düşünerek elini çabuk tutma kararı aldı. Başakşehir’in hafta içinde nabzını yoklayan Galatasaray Yönetimi işi bitirmek için kolları sıvadı.

İRFAN DA GALATASARAY’I İSTİYOR

Dün bir araya gelen komite, Başakşehir’le bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştirecek. Turuncu-Lacivertliler ilk etapta İrfan Can için 10 milyon euro bonservis talep etmişti. Sarı-Kırmızılılar ise bu teklifi 7.5 milyon euroya düşürmeye çalışacak ve ‘1.5 milyon euro kiralama bedeli, 6 milyon euro da satın alma opsiyonlu’ bir teklif sunacak. Fenerbahçe’nin de renklerine bağlamaya çalıştığı İrfan’ın Galatasaray’da oynamayı istemesi Sarı-Kırmızılı Yönetim’in elini güçlendiriyor. İrfan’ın en büyük arzusu Oğulcan ve Talyan’la birlikte aynı formayı terletmek.

EDIN VISCA İÇİN TAKAS ARTI PARA 

 Ancak bu iş sanıldığı kadar kolay olmayacak. Galatasaray Yönetimi bonservisi 7.5 milyon euroya düşürse bile günümüz kuru nedeniyle bu transfer Sarı-Kırmızılılar’a büyük bir maliyete patlayacak. ‘Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var’ derler ancak ‘bu kahvenin hatırı her anlamda büyük olacak.’ Galatasaray Yönetimi, İrfan’ın yanında Visca’yı da isteyecek. Visca için ise takas artı para şeklinde teklif sunulacak. Galatasaray’ın hangi oyuncuları ve ne kadar bonservis önereceği henüz belli değil. Başakşehir’in Hocası Okan Buruk ise “İrfan’la ilgili kararı yönetim verecek” dedi.