Kadınlarda derbi heyecanı! Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde bugün Beşiktaş Vodafone ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'taki karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.

TURKCELL Kadın Futbol Süper Ligi'nde derbi heyecanı yaşanacak. A Grubu'nda bugün Beşiktaş Vodafone ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'taki karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Neslihan Muratdağı yönetecek. Beşiktaş geçen sezonu şampiyon olarak tamamladı. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ise tarihindeki ilk resmi maça çıkacak. Fenerbahçe gibi Galatasaray da kadın futbol takımını sezon başında kurdu.

BAŞARILAR DİLERİZ

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Tüm alanlarda cinsiyet eşitliğini savunmaya devam ettiğimiz gibi futbolda da kadınların varlığını desteklemek ve artırmak istiyoruz. Bu inançla, futbolda 'Ben Varım' diyen Beşiktaşlı kadın sporcuları tam 9 yıldır destekliyor ve takımımıza hem isim hem de göğüs sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. F.Bahçe ile oynayacak olan Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'na başarılar diliyoruz" dedi.