Kadıköy'de zafer vakti

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde perdeyi Dinamo Kiev'le açıyor. Jesus'un öğrencileri, tıklım tıklım dolu tribünler önünde Avrupa'ya zaferle başlamak istiyor.

AKŞAM

Fenerbahçe, Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında bugün Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i konuk edecek. Sarı-Lacivertliler'de hedef; Şampiyonlar Ligi'nden elendiği rakibini devirerek Avrupa Ligi'ne puanla başlamak. Kadıköy Şükrü Saracoğlu'ndaki mücadele saat 19.45'te başlayacak. Düdük ise Macar hakem Tamas Bognar'da olacak...

Sarı-Lacivertliler'de sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra kadroda düşünülmeyen Lemos, Filip Novak ve Bruma, UEFA listesine dahil edilmedi. Serdar Dursun da bu isimler gibi kadroda yok. Fenerbahçe'nin yeni transferi Michy Batshuayi, görev verilmesi halinde Sarı-Lacivertli formayla ilk kez mücadele edecek. Sakatlığını atlatan Serdar Aziz de Portekizli hoca Jorge Jesus'tan görev bekleyen isimler arasında... Dinamo Kiev maçıyla birlikte Avrupa Kupaları'nda 247. mücadelesine çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, geride kalan 246 karşılaşmada 90 galibiyet, 53 beraberlik ve 103 yenilgi elde etti. 312 gol atan Fenerbahçe, kalesinde ise 358 gol gördü.