Kadıköy'de zafer vakti! Fenerbahçe-Slovacko: Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovacko ile karşılaşıyor. Hedef, Kadıköy'deki mücadeleden avantajlı bir skorla ayrılmak.

AKŞAM

Şampiyonlar Ligi 2.Ön Elemesi'nde Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor... Bugün üçüncü ön elemedeki rakip, Çekya ekibi Slovacko... Kadıköy Şükrü Saracoğlu'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Portekiz hakem Joao Pinheiro'nun yöneteceği karşılaşmada tek hedef sahadan zaferle ayrılarak rövanş öncesinde avantaj yakalamak.

Sarı-Kanarya'da İsmail Yüksek kart cezası, Mert Hakan Yandaş ile Altay Bayındır ise sakatlıkları nedeniyle yok. Altay'ın yokluğunda bugün kalede genç Ertuğrul görev yapacak. Sakatlıklarını atlatan Ferdi Kadıoğlu ile Joshua King, Teknik Direktör Jorge Jesus'un görev vermesi halinde forma giyebilecek. Fenerbahçe'de yeni transferler Luan Peres ve Gustavo Henrique, Sarı-Lacivertli formayla ilk kez boy gösterecek.

Temsilcimiz öte yandan Avrupa kupalarında 243. karşılaşmasına çıkacak. Geride kalan242 müsabakada 87 galibiyet, 52 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 302 kez ağları havalandırırken, kalesinde ise 356 gol gördü.

STAT: Ş.Saracoğlu

SAAT: 20.00

YAYIN: Exxen

HAKEM: Joao Pinheiro

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Ertuğrul, Osayi, Szalai, Luan Peres, Ferdi, Crespo, Arao, Lincoln, Bruma, Rossi, Valencia

Slovacko: Nguyen, Reinberk, Hofman, Kadlec, Doski, Havlik, Danicek, Pertzela, Travnik, Holzer, Kalabisk