Kadıköy tek ses: Yönetim istifa!

Aytemiz Alanyaspor yenilgisi sonrası tribünler “Yönetim istifa” diye bağırdı. Başkan Ali Koç da “Taraftar haklı, 7 yıldır şampiyonluk bekliyorlar” dedi.

AKŞAM

Fenerbahçe'de isyan... Geçen hafta Trabzonspor'a yenilerek liderliği ezeli rakibine bırakan Sarı-Lacivertliler, dün de Alanyaspor'a mağlup oldu. Akdeniz ekibinin attığı ikinci golün ardından tribünler "Yönetim istifa" diye bağırdı. Kadıköy'de ilk kez istifa sesleri yükselirken Başkan Ali Koç, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: "Taraftar haklı, 7 senedir şampiyonluk bekliyorlar. Oyuncuların onlara gitmesine de tepki gösterdiler. Haklılar ama anlam veremedim. Özür dilemek için gideceklerdi. Taraftarın onlara tepkisi manasızdı. Taraftarlarımıza mesajım, bu gece olan oldu. Ancak umutsuzluğa kapılıp, yine mi? konumuna gelmemeleri gerekiyor. Bu gecede kalmalı. Bu takım toparlanacaktır."

ALİ KOÇ'U YENDİK

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, F.Bahçe galibiyetinin ardından, "Bugün (dün) Acun Ilıcalı, Ali Koç ile gündüz Dereağzı'nda halı saha maçı yaptık. Orada da yendik" dedi

PELKAS: "ÖZÜR DİLİYORUZ"

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Pelkas, "Bütün takım arkadaşlarım, takımdaki herkes yüzde 100'den fazlasını ortaya koydu. 2. topları kazanan bizdik, çok fırsat kaçırdık. Taraftarlarımızdan takım adına özür diliyorum." dedi.

SOSA: "KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK"

Jose Sosa, Alanya mağlubiyeti sonrasında şunları söyledi: "Çok istedik kazanmayı, taraftarımızdan özür diliyoruz. İstediğimiz sonucu alamadık, bu bizi üzüyor. Taraftarlarımızı tekrardan mutlu edip, hak ettikleri oyunu göstermek için savaşmamız gerekiyor."

Kanarya kendini yaktı! Maç sonucu: Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor: 1-2