Kadıköy 'Ali Koç istifa' diye inledi

F.Bahçe'nin, Beşiktaş karşısında 3-1 geriye düştüğü dakikalarda Kadıköy'de “Ali Koç istifa” sesleri yükseldi. Protestolardan nasibini futbolcular da aldı.

AKŞAM

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmada Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş karşısında 3-1 geriye düşünce, taraftarlar yönetime ateş püskürdü. 4. golden sonra da dozaj iyice arttı. Sarı-Lacivertli taraftarlar "Yönetim istifa" protestolarının ardından, "Söylesene başkan, ne oldu sözlerin! Koskoca Fener'i ne hale getirdin?"diye bağırdı. Taraftarlar daha sonra "Ali Koç istifa" diye tezahürat yaparak, protesto etti.

CENK TOSUN'U ALKIŞLADILAR!..

Taraftarların protestolarından futbolcular da nasibini aldı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, İrfan Can'ın golünden sonra kendi takımlarını yuhaladı. İki gol atarak geceye damgasını vuran Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cenk Tosun oyundan çıkarken Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından alkışlandı. Protestolar karşılaşma sonrası da devam etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbi mağlubiyeti sonrası büyük bir üzündü yaşadı. Karşılaşma sonrası soyunma odasına inen Başkan Ali Koç ve kurmayları, teknik heyetle bir görüşme yaptı.