Kabustan uyandık

Çok kötü bir ilk yarı oynayan Milli Takım'da ikinci yarı Hakan Çalhanoğlu ve Halil hamlesi, her şeyi değiştirdi. Olası kabustan uyandık...

AKŞAM

Dünya futbolunun en zayıf takımları arasında yer alan Cebelitarık karşısında işler hiç de istediğimiz gibi başlamadı. Enes Ünal, 4. dakikada penaltıyı kaçırmasa belki farklı bir senaryo olacaktı ama ilk devreyi zor bitirdik.

İkinci yarıda oyuna giren Halil Dervişoğlu ve Hakan Çalhanoğlu, bizim adımıza öne çıkan isimler oldu.

Kilidi Halil açtı. Geçtiğimiz günlerde G.Saray'la yeniden anlaşan genç futbolcu, "Gol attığım için çok mutluyum. Önemli olan kazanmaktı. Milli Takım'da gol atmak da ayrı bir keyif. Gerçekten inanılmaz mutluyum." açıklamasında bulundu.

Hakan Çalhanoğlu ise, "Bu tarz maçlarda bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Ancak her şeye rağmen kazanmasını bildik. Şimdi tamamen Hollanda'ya konsantre olacağız. O karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz." dedi.

GÜMRÜK MEMURU!

Öte yandan A Milli Takımın Rakibi Cebelitarık'ın nüfusü 38 bin... Cebelitarık'ın 38 yaşındaki kaptanı Chipolina'nın asıl mesleği gümrük memurluğu. Savunmada görev alan Mouelhi ise turizmci. İdari İşlerde çalışan uzaktan akrabası Chipolina da maça yedek başladı.

İNANILMAZ İŞLER

Cebelitarık'a son iki yılda ilk yarılarda gol atamayan ülkelerin arasına girdik. Diğerleri ise Andorra, San Marino, Liechtenstein ve Letonya! Bu arada maçın 46. dakikada De Barr'ın şutu da direğimizden döndü.