Kaan Ayhan transferi böyle direkten döndü

Kaan Ayhan'ın Galatasaray'a transferi adeta direkten döndü. Yöneticilerin bayram ziyareti için memleketlerinde olması; ödenmesi gereken serbest kalma bedelinin bir türlü yatırılmaması milli stoperin, sarı-kırmızılıların elinden uçup gitmesine sebep oldu

Ajansspor

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in geçen yıldan bu yana ısrarla istediği Kaan Ayhan, geçen hafta Cimbom’un kapısına kadar geldi. Fenerbahçe’nin de devreye girmesine rağmen yaklaşık 1,3 milyon euro maaşla Galatasaray’ı tercih eden milli oyuncunun transferinde tek yapılması gereken 31 Temmuz Cuma gününe kadar Kaan’ın 2.5 milyon euroluk serbest kalma bedelini Fortuna Düsselfdorf’a yatırmaktı. Ancak Galatasaray’ın bir anda çıkaracağı bu kadar nakit parası yoktu. Üstüne üstlük Galatasaray’ın hesabına aktarılacak para da bloke riski taşıyordu.

Sassuolo, Kaan Ayhan'ı Galatasaray'ın elinden kaptı

YÖNETİCİLER BAYRAM ZİYARETİNE GİTTİ

Bu riski bertaraf etmek için yöneticilerin geçici olarak bu parayı karşılaması gerekiyordu. Kaan Ayhan transferi için çalışmalar dün de sürdü ama uzaktan... Zira ikinci başkan Abdurrahim Albayrak bayram için aile ziyaretinde, başkan yardımcılarından Yusuf Günay memleketi Sinop’ta, Kaan Kançal da İzmir’deydi.

Fatih Terim yine bildiğini okuyacak