Kaan Ayhan Galatasaray'ı istiyor

Galatasaray'da stoper adayları arasında yer alan Kaan Ayhan, sarı-kırmızılı kulüpte forma giymek istiyor. Aslan'da Marcao'nun olası ayrılığı sonrası stopere Kaan Ayhan dışında iki aday daha var: Jason Denayer ve Abdülkerim Bardakcı. Oyuncuyla Trabzonspor da ilgileniyordu.

Galatasaray transferde vites yükseltti. Marcao'nun ayrılması halinde hemen yerini doldurmak için çalışmalar hız kazandı. Futbol direktörü Cenk Ergün transferleri kampa yetiştirmek için kolları sıvarken Kaan Ayhan, Jason Denayer ve Abdülkerim Bardakcı ile görüşmeler sıklaştı. Bonservisi elinde olan Denayer'in istediği imza parası, Galatasaray yönetiminin frene basmasına neden olurken 26 yaşındaki oyuncunun kulübü bilmesi ve uyum sorunu olmaması en büyük artısı.

KAAN AYHAN'IN HAYALİ GALATASARAY

Diğer taraftan Kaan Ayhan için de nabız yoklanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre, 27 yaşındaki milli futbolcunun Galatasaray'a gelmek istemesi Aslan'ın elini güçlendirirken, Sassuolo ise oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmıyor. Öte yandan Kaan Ayhan için Trabzonspor da devrede. Abdülkerim Bardakcı için de Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'le temas kuruldu.

KAAN AYHAN ELDEN KAÇMIŞTI

Kaan 2 sezon önce Fortuna Düsseldorf'tan Sassuolo'ya transfer olurken de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak o dönem serbest kalma bedeli ödenemediği için oyuncu İtalyan ekibine gitmişti.

Galatasaray'a 4 milyon euroluk acı fatura