Juventus'un 40 milyon euroluk Merih Demiral planı

Juventus'ta forma giyen Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın Maksimiliano Allegri döneminde takımdan ayrılabileceği belirtiliyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'un sezona başlamadan önce forvet, orta saha ve stoper transferleri yapmak için planlamalarını sürdürdüğü konuşuluyor. Özellikle savunmada Bonucci ve Chiellini'nin yerini alabilecek ilk ismin Matthijs de Ligt olacağını düşünen Torino ekibinin daha fazla süre almak isteyen Merih Demiral yerine farklı bir ismi kadroya katabileceği belirtiliyor.

Pirlo döneminde önceki sezona oranla daha az forma gören Merih Demiral'ın yerine Fiorentinalı Nikola Milenkovic'in alınabileceği konuşuluyor. 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2022'de sona ereceği için yaklaşık 10 milyon euroya transferin bitebilceği ifade ediliyor. Merih Demiral'ın ise özellikle İngiltere Premier Lig takımları tarafından istendiği ve bonservisinin ise 40 milyon euroya yakın olduğu manşetlere taşındı.

Merih Demiral geçen sezon tüm kulvarlarda 1661 dakika forma şansı bulurken 1 kez asist yaparak takımına katkı sağlamıştı.

(Sporx)