Juventus, Vlahovic'in yedeği için transfer çalışmalarına başladı

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, forvet oyuncusu Dusan Vlahovic'in yedeği için transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlıların listesinde, İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da forma giyen 2 futbolcu yer alıyor.

Thiago Motta'yla bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Juventus, ocak ayında forvet hattını güçlendirmeyi planlıyor.

Dusan Vlahovic haricinde kadrosunda bulunan forvetlerden istediği verimi alamayan Juventus'un Sırp golcüyü yedekleyebilecek bir hamle yapmak istediği belirtildi.

İtalyan basınında yer alan haberlerde Juventus'un Everton forması giyen Beto ve Dominic Calvert-Lewin'le ilgilendiği ifade edildi.

ÖNCELİK KİRALAMA

Juventus'un gelecek yaz transfer döneminde bir forvet takviyesi yapmayı düşündüğü ve bu sebeple ocak ayında kiralama opsiyonlarını değerlendireceği kaydedildi.

Juve'nin ara transfer dönemindeki hedefinin forvet ve savunma hattı olduğu aktarıldı.

Daha önce Serie A'da Udinese forması giyen ve İtalya'da oynadığı iki sezonda da çift haneleri yakalayan Beto'nun transfer için favori olduğu, Everton'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dominic Calvert-Lewin'in de öne çıkan adaylardan olduğu ifade edildi.