Juve'nin ''Ocak''taki aşkı Icardi!

Inter'de oynadığı dönemde de Icardi'yi almaya çalışan Juve, devre arasında hayalini gerçekleştirmek istiyor. Bu uğurda Aslan'ın daha önce de talip olduğu kaleci Perin ile para önerilebileceği yazıldı.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'le anılan Icardi için bu kez daha güçlü şekilde Juventus haberleri çıktı. Juvelive ve Calciomercato; Juventus'un eski başkanı Andre Angenelli'nin, Inter'de oynadığı dönemde hayranlıkla izlediği ve almaya çalıştığı Mauro Icardi için bu kez yeni yönetimin devreye girdiğini duyurdu. Torino ekibinin hayalini kurduğu Arjantinli Icardi'nin Galatasaray'da efsane olmaya doğru gittiği ve transferinin şu aşamada pek kolay olmadığı vurgulandı.

'NANDO'YA ALTERNATİF ARIYORLAR'

Icardi için yazılanlar şöyle: "Yıllarca Inter'in üretken golcüsüyken birkaç sezon Agnelli onu Torino'ya getirmeye çalıştı ama başaramadı. Bir hayali de Dybala'ydı. Ancak biri G.Saray'da diğeri ise Roma'da. Tangocu santrfor, ocak ayı için yeniden Juve'nin radarına girdi. G.Saray ise 37 yaşındaki Muslera'nın yerine Perin'i istemişti. Bir takas düşünülebilir. Ancak sadece Perin yetmez. 15 milyon euro da kabul görmeyebilir. Fakat menajer Lucci'nin Türkiye'de güçlü bağlantıları var.

FORVET İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Lucci, Dzeko ve Montella sayesinde Türkiye'de güçlü ilişkilere sahip. Icardi, Juventus'taki liderler tarafından merkez forveti temsil eden en güçlü aday." Öte yandan Tangocu'nun sakatlıktan sonra gösterdiği performans ise alıştırdığı görüntünün uzağında kaldı. Arjantinli futbolcu 'iğne' tedavisinden sonra çıktığı 7 karşılaşmada 1 gol attı. O da Alanya maçı oldu. Icardi, 4-0 kazanılan karşılaşmada 2 de asistle oynadı ancak kalan 6 mücadelede ne gol ne de asist katkısı verebildi.