Jürgen Klopp'tan şaşırtan ''Darwin Nunez'' kararı! Linç edilmişti... Dün bir bugün iki!

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Manchester United ile oynanan karşılaşmada eleştirilerin odak noktası olan yeni transfer Darwin Nunez'e sahip çıkarak yeni yıldızını ''9 numara'' pozisyonu dışında bir pozisyonda oynatabileceğinin sinyalini verdi.

aksam.com.tr

İngiltere'de tüm gözler Jürgen Klopp'un 75 milyon euroya Benfica'dan transfer ettirdiği Darwin Nunez'de. Manchester City'nin Erling Haaland hamlesinine karşılık Sadio Mane'nin yerine transfer edilen Nunez için beklentiler çok büyük. Öyle ki daha ilk maçında taraftarlar tarafından adeta linç edildi.

Merseyside ekibinin Tayland'da düzenlenen Bangkok Kupası'nda ezeli rakibi Manchester United'a 4-0'la boyun eğdiği karşılaşmanın son yarım saatinde forma giyen Uruguaylı, yine de silik oyunuyla tepki topladı. Genç futbolcu özellikle Twitter'da taraftarların hışmına maruz kaldı.

Pep Guardiola, "Dünyanın en iyi futbolcularından birisi" dedi, Liverpool devreye girdi!

JÜRGEN KLOPP: "NUNEZ, KANATTA DA OYNAR"

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığına göre, maçın ardından Klopp, oyuncusunun tercih ettiği "9 numaralı" merkez santraforu rolü dışında sahanın başka bir alanında da kullanılabileceğini öne sürerek, "O, kanatta da oynayabilen bir '9 numara' ve nerede oynadığını göreceğiz." dedi.

Alman menajer, "Profili tam '9 numara', bu yüzden hız, saldırganlık ve vücudunu kullanma konusunda yardımcı oluyor." şeklinde devam ederek oyuncusunu klasik bir "9 numara" olarak gördüğünü de itiraf etti.

Benfica formasıyla çıktığı 84 maçta 47 gol-16 asistlik bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki futbolcunun bu performansı onu "Kırmızılar"a taşıdı.

aksam.com.tr

Böyle penaltı görülmedi: Herkes şike sandı, gerçek bambaşka çıktı