Jürgen Klopp yeni Sadio Mane'sini hemen buldu! Liverpool taraftarları çılgına döndü...

Sadio Mane'yi Bayern'e gönderen Jürgen Klopp flaş bir transfere imza atmak üzere. Liverpool, Sadio Mane'nin yerini Real Madrid'in yıldızıyla dolduruyor. İşte Jürgen Klopp'un flaş transferi...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Liverpool, Sadio Mane'nin yerini Jürgen Klopp'un istediği bir başka yıldız ile doldurmaya hazırlanıyor. Real Madrid'ten Marco Asensio'yu gündemine alan Merseyside temsilcisi transfer için ilk temasını gerçekleştirdi.

LIVERPOOL'DA JURGEN KLOPP SADIO MANE YERİNE ONU İSTEDİ

Aksam.com.tr'nin AS Gazetesi'nden aktardığı habere göre; Liverpool, Real Madrid'ten Marco Asensio'yu transfer etmek için harekete geçti. Sadio Mane'nin takımdan ayrılması sonrası büyük bir yıldızını kaybeden Jürgen Klopp, İspanyol futbolcu ile bu eksikliği gidermek istiyor.

JURGEN KLOPP BU SEZON LIVERPOOL'A PARAYA KIYDIRTACAK

Bu sezon hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi'ni son maçta kaybeden İngiliz devi, gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek istiyor. Rekor bir bedelle Benfica'dan Darwin Nunez'i kadrosuna katan Liverpool, para harcamaya devam edecek gibi duruyor.

MARCO ASENSIO KLOPP İLE YENİDEN DOĞABİLİR

Aksam.com.tr'nin Express'ten aktardığı habere göre; Jürgen Klopp, Darwin Nunez'i Sadio Mane gibi kanatta da kullanabilir. Marco Asensio'nun da hem on numara hem de kanatalarda oynayabiliyor olmasından dolayı, Alman teknik direktörün taktiksel formasyonuna uygun olduğu ifade edildi.

Ayrıca haberin devamında, son dönemde Real Madrid'teki formunda da düşüşler yaşayan İspanyol futbolcunun Liverpool'a transfer olarak yeniden eski parlak günlerine geri dönebileceği belirtildi.