Jürgen Klopp, İlkay Gündoğan ile söz kesti! Liverpool'dan tarihi imza...

Jürgen Klopp ile İlkay Gündoğan tam 7 yıl sonra tekrar bir araya geliyor. Manchester City'nin gözden çıkardığı tecrübeli futbolcu için Liverpool devreye girdi. Borussia Dortmund'da birlikte çalışan Jürgen Klopp ve İlkay Gündoğan, Kırmızılarda yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Jürgen Klopp, İlkay Gündoğan ile seneler sonra yeniden bir araya gelebilir. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan, ama Tottenham yenilgisi sonrası Premier Lig'de ezeli rakibi Manchester City'nin gerisinde kalan Liverpool'dan gündemi sarsacak bir transfer hamlesi geldi.

İLKAY GÜNDOĞAN, JURGEN KLOPP İLE YENİDEN BULUŞUYOR

Aksam.com.tr'nin Daily Mail'den aktardığı haberine göre; Manchester City, İlkay Gündoğan'ın sezon sonunda başka bir kulübe transfer olmasına izin verdi. Gelecek sezon orta sahaya takviye yapmak isteyen Liverpool'da bu transferi bitirmek için harekete geçti. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Jürgen Klopp'un da Borussia Dortmund'dan eski öğrencisi olan 31 yaşındaki futbolcu ile yeniden çalışmaya sıcak baktığı belirtildi.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Manchester City ile 42 maça çıkan İlkay Gündoğan, 8 gol 6 asistlik bir performans ortaya koydu. 31 yaşındaki Almanyalı futbolcu 2999 dakika da sahada kaldı.