Joshua-Ruiz maçı canlı nereden izlenir? Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Joshua-Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? sorusu araştırılıyor. Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ne zaman? Boks maçı izlemeyi seven vatandaşlar heyecanla karşılaşmaları takip ediyorlar. 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalyası bulunan ve öncesinde çıktığı 22 maçın 21'ini nakavtla kazanan 29 yaşındaki Anthony Joshua, profesyonel kariyerindeki ilk yenilgisini Andy Ruiz'den almıştı. Bu karşılaşmada sonucun ne olacağı ise merak konusu.

Joshua-Ruiz bok maçı için heyecan dorukta. Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı hangi kanalda izlenecek? Kaybettiği ağır sıklet kemerlerini geri almak için ringe çıkmaya hazırlanan Anthony Joshua, tüm dünyada yüz milyonlarca izleyicinin canlı takip ettiği maçta her şeyini ortaya koymaya hazırlanıyor. Karşılaşma öncesinde Joshua’yı yeniden nakavt etmek istiyor. Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.

ANTHONY JOSHUA ANDY RUİZ MAÇI SAAT KAÇTA?

Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı, bugün TSİ 19.00'da başlıyor.

ANTHONY JOSHUA ANDY RUİZ MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma S Sport Plus üzerinden canlı izlenebilecek.

Kaybettiği ağır sıklet kemerlerini geri almak için ringe çıkmaya hazırlanan Anthony Joshua, tüm dünyada yüz milyonlarca izleyicinin canlı takip ettiği maçta her şeyini ortaya koyacak. Karşılaşma öncesinde Joshua’yı yeniden nakavt ederek, dünyayı bir kez daha şok edeceğini söyleyen Ruiz, tüm baskının Joshua üzerinde olacağını, kendisine güvendiğini belirterek, iddiasını bir kez daha vurguluyor.

2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalyası bulunan ve öncesinde çıktığı 22 maçın 21'ini nakavtla kazanan 29 yaşındaki Anthony Joshua, profesyonel kariyerindeki ilk yenilgisini Andy Ruiz'den almıştı. Yeni Dünya Şampiyonu Ruiz’in ise 34 karşılaşmada 22'si nakavtla olmak üzere 33 galibiyeti ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.