Joshua King kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler bunu beklemiyordu

Fenerbahçe'de Ümraniyespor maçı öncesi Joshua King'le ilgili verilen karar taraftarları mutlu etmedi. Performansıyla sınıfta kalan yıldız isim, Slovacko maçının kadrosunda yer almamıştı. Jorge Jesus'un Joshua King'i ligin ilk maçında ilk 11'de sahaya süreceği belirtiliyor. İşte detaylar…

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joshua King, Dinamo Kiev eşleşmesinde forma giymiş ve performansı beğenilmemişti. Fizik kapasitesinin oldukça düşük olduğu gözlemlenen Joshua King, kaçırdığı gollerle de saç baş yoldurmuştu.

JOSHUA KİNG KARARI FENERBAHÇELİLERİ MEMNUN ETMEDİ

Süper Lig'de sezonu bu akşam Ümraniyespor maçıyla açacak olan Fenerbahçe'de Joshua King'le ilgili verilen karar taraftarları mutlu etmedi. Jorge Jesus'un Slovacko maçında performansından memnun olmadığı Diego Rossi'nin yerine Joshua King ile maça başlayacağı iddia edildi.

BEDELSİZ TRANSFER EDİLMİŞTİ

Joshua King'le ilgili alınan bu karar Fenerbahçeli taraftarları memnun etmezken oyuncunun henüz hazır olmadığı vurgulandı. Fenerbahçe yıldız futbolcuyu sezon başında bedelsiz olarak Watford'dan kadrosuna katmıştı.

2 MAÇTA DA 63'ER DAKİKA SAHADA KALDI

Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki iki Dinamo Kiev maçına da ilk 11'de başlayan Joshua King'in iki karşılaşmada da 63'er dakika sahada kalması dikkat çekmişti. Norveçli hücumcu formsuz görüntüsüyle taraftarların tepkisini çekmişti.

aksam.com.tr