Josef de Souza'dan Fenerbahçe derbisi yorumu

Beşiktaş'ın tecrübeli Brezilyalısı Josef de Souza, Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek finale yükseldikleri maçın ardından konuştu.

Josef de Souza, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Medipol Başakşehir'i 3-2 devirerek finale yükseldikleri maçı değerlendirdi.

Takım arkadaşlarını tebrik eden Josef, "Başakşehir de 2-0'dan geldi, beraberliği yakaladı, bizim için tehlike oluşturdular. Bizim için yıpratıcı oldu. Şimdi hafta sonuna hazırlanmamız lazım." dedi.

"DERBİLER BÜTÜN ÜLKEYİ İLGİLENDİRİYOR"

Fenerbahçe derbisi hakkında konuşan Brezilyalı, "Türkiye'de derbilerin ne kadar önemli olduğunu, bütün ülkeyi ilgilendirdiğini biliyoruz. Biz formumuzu sürdürmek istiyoruz, yarından itibaren derbiye hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

"KAZANMAK YETERLİ"

Derbi için Beşiktaş taraftarına söz vermek isteyip istemediği sorulan Josef, "Orta saha olarak görevim gol atmak değil, faydalı olmaya çalışıyorum. Forvet oyuncularımız gol atınca mutlu oluyorum, maç kazanmak benim için yeterli. Taraftarlara elimizden geleni yapacağımızın ve kazanmak için her şeyi deneyeceğimizin sözünü veriyorum" diyerek sözlerini noktaladı.