Josef de Souza: Vol. 2! Fenerbahçe'de tüm gözler City Football Group'da

Fenerbahçe, Josef de Souza'nın 10 yaş genç halini Belçika'da buldu... Josef de Souza'yı 2015/2016 sezonu başında transfer eden ve 2018'de 12 milyon euroya satan ''Sarı-Kanarya'', şu sıralar ezeli rakibi Beşiktaş'ta forma giyen tecrübeli futbolcu ile benzer özelliklere sahip bir ismi; Vinicius Souza'yı kadrosuna katmak istiyor.

aksam.com.tr

Lincoln Henrique ile anlaşan Fenerbahçe, "Yeni Josef de Souza" için nabız yokluyor. Belçika'nın Lommel SK takımında forma giyen Vinicius Souza için girişimlerini sürdüren sarı-lacivertli ekibin işi zor.

YouTube'da yayın yapan "Vole" kanalında konuşan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Vinicius Souza transferiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

İrfan Can Kahveci'nin uykularını kaçıracak hamle! "Mesut Özil ne ki" diyeceksiniz

22 YAŞINDAKİ JOSEF DE SOUZA, VINICIUS SOUZA!

Aksam.com.tr'nin aktardığına göre, Manchester City'nin başını çektiği "City Football Group" bünyesinde Lommel SK'de forma giyen Vinicius Souza'nın City Football Group'un oyuncusu olduğunu belirten Yağız Sabuncuoğlu, "Tüm haklarını, oyuncunun her şeyini, maaşına kadar City Football Group ödüyor. Vinicius, 500 bin euro maaş alıyor. Belçika'da yaşayan bir profesyonelle konuştum. Şöyle dedi bana: 'Josef de Souza'nın 22 yaşındaki hali. Daha da iyi olacak ama Fenerbahçe'ye gelmesi çok zor.' 'Neden?' diye sordum, 'Oyuncunun kulübü Lommel, 9 milyon euro istiyor.' yanıtını verdi. Paranın büyük bölümü City Football Group'a gidecek. Lommel de yetiştirici kulüp olarak kendi paynı alacak. Oyuncuyu parlattığı için." dedi.

Jose Sosa'nın Arjantin bileti iptal! Süper Lig'de kalıyor

VINICIUS SOUZA FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Vinicius'un transferle ilgili düşüncelerini de paylaşan Sabuncuoğlu, "Fenerbahçe gibi şampiyonluğu oynayan bir takımda oynamak, bir üst seviyeye çıkmak istiyor ama maddi açıdan William Carvalho daha kolay. Ters bir orantı var: Vinicius'un maaşı düşük, bonservisi yüksek; Carvalho'nun ise tam tersi." şeklinde konuştu.

Monchi'nin gözü kulağı Galatasaray'da! Çok konuşulacak görüşme

aksam.com.tr