Josef de Souza sonrası Beşiktaş'ta 3 ayrılık daha! Adeta yaprak dökümü

Beşiktaş'ta Josef de Souza sonrası ayrılıklar sürecek. Çin'in yolunu tutan Josef de Souza'nın ardından Kevin N'Koudou, Atiba Hutchinson ve Welinton da Siyah-Beyazlılara veda etmeye hazırlanıyor.

Takvim

Beşiktaş bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdan ayrılacak isimler için mesai harcıyor. Josef de Souza'yı Çin'e gönderen Beşiktaş'ta 3 ayrılık daha kapıda.

JOSEF DE SOUZA'DAN SONRA 3 YOLCU DAHA

Beşiktaş'ta ilk ayrılık Josef de Souza ile yaşanmıştı. Brezilyalı ön libero, Çin takımlarından Beijing Guoan ile anlaşmış ve Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshetmişti.

KEVIN N'KOUDOU'YA GÜLE GÜLE

Siyah-Beyazlıların Kamerunlu yıldız futbolcu Kevin N'Koudou ile de yollarını ayıracağı iddia edildi. 2019 yılında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'dan transfer edilen Kevin N'Koudou'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 4 sezondur Kara Kartal'da forma giyen Kevin N'Koudou, Beşiktaş ile çıktığı 107 karşılaşmada 21 gol ve 9 asistlik katkı sağladı.

SIRADA ATIBA VE WELINTON VAR

Bunun dışında Atiba ve Welinton'un da kadroda yer açmak için gönderileceği ifade ediliyor. Welinton'a takım arandığı belirtiliyor. Bu ayrılıklara teknik patron Şenol Güneş'in de onay verdiği gelen haberler arasında.